A veszélyes és kedvezőtlen napok nem mindig jelentik azt, hogy  mindenben problémákra és kudarcra vagyunk ítélve. Ha jól csinálod, és követsz néhány egyszerű irányelvet. A gondok nullára csökkenthetők.

A jó hír az, hogy májusban csak három ilyen veszélyes nap lesz. Az asztrológusok megmondták, melyek ezek a napok, és mi az oka az előtted álló bajoknak és kellemetlenségeknek, és hogyan kezelheted őket. Még jobb hír, hogy májusban  hat erős nap is lesz, amiről egy másik cikkben majd többet is megtudhatsz.

Május 1. – A Nap és a Merkúr együttállása, valamint a Plútó retrográd szakaszának kezdete

Május 1-jén kezdődik a tőlünk legtávolabb eső bolygó, a Plútó retrográd mozgása. Bár nagyon kicsi és távoli, hatása mégis elég erős lesz, különösen az első néhány hétben. Egészen idén október 10-ig, ez a bolygó megpróbál még inkább a legrosszabb félelmeinkbe taszítani minket. Az a nap, amikor a Plútó megkezdi retrográd mozgását, szintén veszélyes. Május első napján érezni fogjuk a negativitás enyhe szelét. Érdemes ezen a napon lehetőleg egyedül tölteni az időnk egy részét, mert a Plútó állása vitákat generálhat. Engedjük el a kívülállók megjegyzéseit, és ne reagáljunk semmilyen módon a kritikáikra.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X