Kos

A Vesta aszteroida ezen a héten csatlakozik a Jupiterhez és a Junóhoz a csillagjegyedben, felerősítve belső éned tükröződését és vágyait. Az életedben a terjeszkedés időszakát kell átélned, de előbb ki kell tisztítanod magadban a teret. Van egy kapcsolat az életedben, amely távolabb visz az általad remélt növekedéstől, és ez hitelesít téged.

Ez egy olyan kapcsolat, amelyhez sok lecke kapcsolódott, és amelyet először meg kellett tanulnod, mielőtt képes lettél volna meglátni a dolgokat. Lehet, hogy még mindig tanulod őket, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne itt az ideje kimondani, hogy mi az, amit már tudsz.

Ahogy február 22-én közelebb kerülsz a Kos csillagjegyhez, úgy érzed majd, hogy erősebbnek, tisztábbnak és magabiztosabbnak érzed majd magadat és az igényeidet.

Gyakran egyensúlyozol a túlzott impulzivitás és a halogatás közötti határon, mivel megpróbálod túlkorrigálni magad. A különbség az irányított és az impulzív között a tervedben rejlik. A terv még azt is igazolja, ami elhamarkodottnak vagy hirtelen döntésnek tűnhet.

Még ha eddig nem is voltál tudatában, akkor is tervezel és gondolkodsz azon, milyen lenne az életed, ha más utat választanál. Ez az a hét, amikor elkezdhetsz bízni a belső énedben, és engedheted, hogy inkább a cselekvés fázisába lépj.

Halak

A Merkúr az elmét és a kommunikációt uraló bolygó. A Merkúr csillagjegyétől függően megváltozik, hogyan gondolkodsz a dolgokról, sőt, még az is, hogyan kommunikálsz.

Ezen a héten a Merkúr a Vízöntő állatövi jegyébe lép, amely a titkokat, a tudatalattit, és még azokat az érzéseket vagy igazságokat is szabályozza, amelyeket elkerülsz. Te vízjegyű csillagjegyű vagy, olyan csillagjegy, amely túlságosan érzékeny, könnyen megbántódik, és gyakran inkább rózsaszínű szemüveget visel, minthogy meglássa a körülötte lévő igazságot. De a Vízöntő jegyében álló Merkúr ezen szakaszában mindenről beszélned kell majd.

Mivel a Merkúr az életed azon részén áll, amelyet hajlamos vagy elkerülni, sőt, amely a mások által előled titkolt dolgokat irányítja, ez az az időszak, amikor kiderül, mi történt az árnyékban.

Ez idő alatt megtudod az igazságot a kapcsolatodról és a partneredről. Ami egykor bizonytalannak tűnt, vagy szürke zónában látszott, most olyan égbekiáltóan nyilvánvalóvá válik, hogy foglalkoznod kell vele. Ez a kapcsolat 2022 decemberében ért véget.

Ez idő alatt elgondolkodtál azon, hogy milyen igazságot hiszel, és még azon is, hogy mit kezdj vele, ha már biztos vagy benne. Soha nem könnyű véget vetni egy kapcsolatnak, de ha ez azért történik, mert az igazságot eltitkolták előled, akkor végső soron hálás lehetsz érte.

Rák

A Jupiter, a Júnó és a Vesta ezen a héten a Kosba költözik, megvilágítva a karrier-szektorodat. Míg ez fenomenális dolgokat jelent a karriered és a munkád szempontjából, addig a szerelmi életed számára nem ígér ugyanilyen jókat.

Az elmúlt hónapokban végbement változások során új önismeretet alakítottál ki. Nemcsak a határokat gyakorlod és a saját igényeidet helyezed előtérbe, hanem azt is megengeded magadnak, hogy új és egyedi módon a sikerre összpontosíts.

Az utad nagy része most az, hogy arra összpontosítasz, hogy mit szeretnél a szakmai célodnak. Lehet, hogy csak azért fókuszálsz valami másra, mert több időt kell családi vagy otthoni ügyekre fordítanod. De az is lehet, hogy valahogy nem érezted úgy, hogy jogod lenne a saját törekvéseidre vagy anyagi sikerre vágyni.

Most azonban mindez megváltozott, és nagyobb egyensúlyt keresel magadban. Ez azt jelenti, hogy az is változik, ahogyan partnerként megmutatkozol. Egyes kapcsolatok képesek lesznek együtt fejlődni veled, mások viszont nem. A héten győződj meg róla, hogy továbbra is önmagadat választod, és gratulálj magadnak, hogy most az egyszer az álmaidat helyezed előtérbe.

Szűz

A Vénusz jelenleg a Halakban jár, ami újabb lehetőségeket hoz a szerelmi életed javítására. Ezen a héten azonban a Halakban járó Vénusz karmikus energiát hoz létre a Bikában járó Uránusszal, ami segít eltakarítani azt, ami csak hátráltat téged az életben. Mint olyan jegy, amely ilyen gyógyító adottságokkal rendelkezik, gyakran sokáig maradsz a kapcsolatokban, miután már beláttad az igazságot.

Hiszel abban, hogy mindenkinek tudsz segíteni és gyógyítani, különösen azoknak, akiket szeretsz. Ha jobban szeretnéd őket, talán ők is megtanulnák szeretni önmagukat. De a dolgok nem így mennek, és semmilyen munkával nem tudsz segíteni, hogy végül segíthess valakin, vagy akár teljesen helyrehozd őt. Egy ragyogó új út nyílik meg előtted. Mégis, ahhoz, hogy ezt teljes mértékben ki tudd használni, szükséged van arra is, hogy teret adj annak, ami jön.

Figyelj oda arra a szeretőre, aki többet vesz el, mint amennyit ad, aki nem tartja be az ígéreteit vagy akár a szavait, és arra a kapcsolatra, amelyben úgy érzed, hogy jobban szereted őt megjavítani, mint hogy együtt tudjatok lenni és élvezni az együtt töltött időt.

Most semmi sem rejtheti el előled az igazságot, nem csak a másik emberrel kapcsolatban, de nem tehetsz úgy, mintha nem látnád. A Halakban járó Vénusz minden romantikus témát a felszínre hoz, és mivel az Uránusz augusztus óta egyenes, ez azt jelenti, hogy végre itt a változás, és ezúttal készen állsz rá.

X