Kos

A Vesta aszteroida ezen a héten csatlakozik a Jupiterhez és a Junóhoz a csillagjegyedben, felerősítve belső éned tükröződését és vágyait. Az életedben a terjeszkedés időszakát kell átélned, de előbb ki kell tisztítanod magadban a teret. Van egy kapcsolat az életedben, amely távolabb visz az általad remélt növekedéstől, és ez hitelesít téged.

Ez egy olyan kapcsolat, amelyhez sok lecke kapcsolódott, és amelyet először meg kellett tanulnod, mielőtt képes lettél volna meglátni a dolgokat. Lehet, hogy még mindig tanulod őket, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne itt az ideje kimondani, hogy mi az, amit már tudsz.

Ahogy február 22-én közelebb kerülsz a Kos csillagjegyhez, úgy érzed majd, hogy erősebbnek, tisztábbnak és magabiztosabbnak érzed majd magadat és az igényeidet.

Ezt már olvastad?
Ez a 3 csillagjegy visszatér az exéhez a Hold-Szaturnusz négyzet alatt március 27-én

Gyakran egyensúlyozol a túlzott impulzivitás és a halogatás közötti határon, mivel megpróbálod túlkorrigálni magad. A különbség az irányított és az impulzív között a tervedben rejlik. A terv még azt is igazolja, ami elhamarkodottnak vagy hirtelen döntésnek tűnhet.

Még ha eddig nem is voltál tudatában, akkor is tervezel és gondolkodsz azon, milyen lenne az életed, ha más utat választanál. Ez az a hét, amikor elkezdhetsz bízni a belső énedben, és engedheted, hogy inkább a cselekvés fázisába lépj.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X