A 4 csillagjegy, akik véget vethetnek a kapcsolatuknak február 20. – február 26. között

Kos

Ez az a hét, amelyre az év eleje óta építkezel. Olyan sok bolygó költözött a Kos jegyedbe, hogy most ez a kozmosz uralkodó energiája, ami azt jelenti, hogy rád és a kapcsolatodra is erős hatást gyakorol.

Ezen a héten hat bolygótest lesz a jegyedben, amelyek olyan hatalmas erőt képviselnek, amely képes lesz segíteni neked abban, hogy gyógyulást hozhass életed azon részeire, amelyekkel eddig küzdöttél. Bármennyire is te vagy az első csillagjegy, és arról vagy ismert, hogy rohansz az újdonságok felé, óriási kihívássá válik, hogy magad mögött hagyd azokat, akikkel már nem tudsz együtt fejlődni.

Az, hogy sem te, sem a partnered nem tudtok együtt a legjobb önmagatok lenni, nem jelenti azt, hogy kudarcot vallottatok – de azt sem, hogy ne próbálkozzatok tovább. Van egy igazság, amely ezen a héten az életedben létezik, és arra fog sarkallni, hogy lásd a tisztaságot, amely körülötted van.

Ahhoz, hogy valóban meggyógyulj, és úgy érezd, hogy nemcsak a legjobb éned vagy, hanem olyan életet is élsz, amely hitelesen a tiéd – egy kapcsolatnak véget kell vetni. Ezen a héten ragadd meg a kezdeményezést, és tanuld meg, hogy az elengedés néha a szeretet legmélyebb cselekedete.

Bika

Az Uránusz és az Északi Csomópont jelenleg a te csillagjegyedben tartózkodik, segítve a szükséges változásokat, hogy az életed jobban igazodjon ahhoz a sorshoz, amelyre a lelked ebben az életben vállalkozott. Az Uránusz a nagy ébresztőként ismert; ez az a bolygó, amely képes lerombolni azt, ami korlátoz téged, és segít felnyitni a szemed arra, ami körülötted van.

Az Északi Csomópont az ígérete annak, ami rád vár, ha valóban tovább haladsz annak irányába, amit úgy érzed, hogy neked szántak, még akkor is, ha logikailag nem tudod meghatározni vagy kitalálni, hogyan lesz mindez lehetséges. Ezen a héten az Uránusz a Bikában egyesül a Merkúrral a Vízöntőben, így nagyobb hangsúlyt kap a karriered, sőt a célod is.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Jelenleg, bár a Vénusz uralkodó csillagjegye vagy, éppen nem koncentrálsz annyira a romantikus kapcsolatodra. És kedves Bika, ez így van rendjén. Ezen a héten kevésbé fogod fontosnak érezni, hogy ez a státusz kötődjön hozzád, mint hogy elégedettnek érezd magad önmagaddal.

Az Uránusszal és az Északi Csomóponttal folytatott munkád során átrendezed a dolgokat az életedben, hogy stabilitást és örömöt teremts abból, hogy a hiteles éned lehetsz. Nincs helye olyan emberek kedvében járni vagy olyan kapcsolatokban maradni, amely már nem igazodik az igazságodhoz. Hagyd, hogy a fókuszod arra irányuljon, amire való, és ha ez nem a romantikus kapcsolatod – akkor próbálj meg bízni abban, hogy mindez egy magasabb cél része.

Ikrek

Itt az ideje, hogy valóban az előtted álló igazságra összpontosíts. A Mars, a cselekvés és az ambíció bolygója 2022. augusztus vége óta az Ikrek jegyében tartózkodik. Bár a Mars a tartózkodása végéhez közeledik, mivel március végén a Rák jegyébe készül lépni, még mindig van néhány fontos lecke, amit el kell sajátítanod. Ennek az a célja, hogy elgondolkodj azon, hogyan kezeled és dolgozod fel az életedben hozott nagy döntéseket, beleértve a párkapcsolatoddal kapcsolatosakat is.

Sokak számára nem arról volt szó, hogy véget kell vetni a kapcsolatnak, amelyben jelenleg éltek, hanem arról, hogy ezt olyan időben és módon tegyétek meg, amely növekedést mutat. A kapcsolatok egyetlen célja nem az, hogy örökké tartsanak, gyakran az, hogy tanítsanak vagy reflektáljanak az elért növekedésre.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Ezen a héten a Mars az Ikrek jegyében egyesül a Merkúrral a Vízöntőben, ami a növekedés és a terjeszkedés vágyát hozza az életedbe, és néhány fontos beszélgetés felé terel. A Vízöntő-energia isteni szerencsét és lehetőségeket jelent számodra, csak éppen a romantikus életedben nem fognak bekövetkezni. Használd ki ezt az energiát ezen a héten arra, hogy bátorrá válj a továbblépési és élettapasztalatszerzési vágyaddal kapcsolatban.

Szembe kell nézned ezzel az egésszel, inkább előbb, mint utóbb. Ez a kapcsolat nem fog csak úgy fokozatosan megszűnni, minél kevesebbet foglalkozol vele, ezúttal érett és reagáló beszélgetésre van szükség.

Sűz

Az előtted álló héten nagy döntések és változások küszöbén állsz az életedben, amelyek hatással lesznek a romantikus kapcsolatodra. A Halak a polarizáló jegyed, ami azt jelenti, hogy ha ebben a jegyben bolygótevékenység van, akkor számíthatsz a romantikus életedben bekövetkező fejleményekre.

A Halak az a kiegészítő energia, amelyre gyakran szükséged van a kapcsolataidban, mert segít abban, hogy jobban megnyílj és teljesebben befogadj. Egyedi perspektívát ad, ami segíthet abban, hogy nagyobb egyensúlyt és békét találj az életedben.

Másrészt a Kos az átalakulást, sőt bizonyos esetekben az intimitást is képviseli. Az előttünk álló héten mind a Halak újholddal, mind a Kosban lévő stelliummal tökéletes alkalom a varázslásra, de ehelyett valószínű, hogy azt fogja előidézni, hogyan gondolkodsz a szerelemről, és még azt is, hogy mik az igényeid egy kapcsolaton belül.

A Kosban álló nagy stellium erőteljes energiát hoz az életedbe, ami segít átalakítani az elavult dinamikát, sőt olyan szükségleteket is, amelyeken talán már túlnőttél. A legjobb, amit tehetsz, hogy bízol a folyamatban. Nem garantált, hogy te és a partnered ne tudnátok együtt haladni előre, de ehhez munkára és növekedésre lesz szükség.

X