Vízöntő

Az előtted álló héten a romantikus kapcsolataidat illetően érdemes óvatosnak lenned. Valójában készen állsz arra, hogy megkapj mindent, amire vágytál, azonban ezen a héten úgy érezheted, hogy néhány múltbéli esemény kiváltotta a feszültséget, ami önszabotázsra késztethet. Gyakran zavaros, hogy egy tett valóban indokolt-e, vagy önszabotázsról van szó, de ez a félelemre vezethető vissza. Amikor cselekedned kell az életedben, hogy véget vess egy olyan kapcsolatnak, amelyből már kinőttél, az valódi cselekedet.

De amikor úgy érzed, hogy meg kell védened magad, mert félsz attól, hogy megbántanak vagy elhagynak, ha a félelem az, ami miatt azon gondolkodsz, hogy a kapcsolat olyanná válik-e, mint amit a múltban tapasztaltál, akkor tudod, hogy ez önszabotázs. Ezen a héten a Rákban járó Pallas közvetlenül fordul, aktiválva az egészségügyed körüli témákat, ami azt jelenti, hogy a szokásosnál is védekezőbbnek érezheted magad.

Ezt már olvastad?
Ennek a 3 csillagjegynek nagy szerencséje lesz a szerelmi életében június 10-én

Ugyanakkor a Nap visszatér a Halakba, az értékek terén, így valóban ráébredsz, hogy kiket értékelsz az életedben, miközben a Kosban lévő stellium egyre erősebbé válik. Számodra ezen a héten nem arról van szó, hogy problémák lennének a kapcsolataidban, hanem arról, hogy kivetíted a félelmedet, ami nagy károkat okozhat. Semmit sem tudsz tönkretenni, ami neked szól, de késleltetheted, ezen a héten próbálj meg mindent megtenni, hogy teret engedj magadnak, ismerd el a félelmeidet, és lásd a dolgokat olyannak, amilyenek.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X