Ikrek

Az Ikrek számára ez egy nehéz hét lehet, mivel nagyon sok bolygó áll a Nyilasban, ami feldobja a romantikus zónádat, ugyanakkor a Mars az Ikrekben áll, ami némi súrlódást okoz. Kora ősz óta bizonytalan vagy a kapcsolatodat illetően, de még nem érezted magad abban a helyzetben, hogy döntéseket hozzál.

Néha, amikor az életedben olyan pillanatokat élsz át, azt a kapcsolatodnak tulajdonítod, ahelyett, hogy megpróbálnád kideríteni, vajon benned van-e valami. A Mars hátráló és lassuló mozgásával megmenekültél a túl elhamarkodott döntésektől, de ezen a héten végre még nyilvánvalóbbá válhat, hogy a kapcsolat, amelyben élsz, nem az, amiben maradnod kell.

Ez a Nyilas és az Ikrek közötti energia-aspektus azt jelenti, hogy lassan ráébredsz, hogy a kapcsolatod valójában nem biztos, hogy a saját igazságodat támogatja. Bárhogy is nézzen ki ez számodra, eldőlhet, hogy maradsz-e ebben a kapcsolatban, vagy végre saját magadat kell választanod.

Ezt már olvastad?
4 csillagjegy kapcsolata megerősödik a március 27. és április 2. közötti héten

Most, hogy ennyi bolygó áll a Halakban, a karriered és a munkaügyeid is erősen a középpontba kerülnek. Ez akár arra is vezethet, hogy teljesen eltávolodsz a partneredtől, és a munkádra koncentrálsz, ami szintén nem fog segíteni a kapcsolatotoknak. Ahelyett, hogy csak elterelnéd a figyelmedet, próbálj meg nyíltan foglalkozni a dolgokkal, még akkor is, ha még mindig úgy érzed, hogy válaszokat vagy megértést keresel.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X