Mérleg

Az előtted álló hét hatalmas fejlesztéseket és javulást hoz számodra, mivel a Kosban álló stellium tetőzik. Ez a Jupiter, a Vénusz, a Juno, a Vesta, a Chiron és a Hold energiáját egyesíti, és egy szupererővel teli hétre hívja a romantikus életedet.

A Kos energia a te polarizáló jegyed, ami azt jelenti, hogy valahányszor bármilyen mértékben aktiválódik, a kapcsolatodban fejleményeket fogsz látni. De ezen a héten, amikor ennyi bolygó áll ebben a jegyben, nemcsak a hatalmas növekedés ideje következik be, hanem egy nagy gyógyulás is jelen van.

A Chiron a sebgyógyítóként ismert aszteroida, ami azt jelenti, hogy a bőségérzeted, a szeretet, amit kapsz, és még a kötelezettségvállalásaid is nagy átalakuláson mennek keresztül az előtted álló héten. Fantasztikus lehetőség kínálkozik ezen a héten a romantikus kapcsolatod számára, de ez csak a gyógyulás útján fog bekövetkezni.

Ezt már olvastad?
Ennek a 3 csillagjegynek nagy szerencséje lesz a szerelmi életében június 10-én

Ez az az irány, amely felé már egy ideje tartasz, mert szükséged volt arra, hogy meglásd és megértsd, mi az, ami valójában visszatartott téged mindvégig. A romantikus kapcsolatodon belül valóban egy rendkívül pozitív időszak felé tartasz, ahol sokkal őszintébb kapcsolatot fogsz érezni, és képes leszel az elkötelezettség magasabb szintjét is meglátni. Ez valóban egy olyan helyzet, amikor meg fogod váltani a világot.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X