Halak

Ez most egy hihetetlenül szép időszak a számodra. A Jupiter egyenesbe fordul a Halakba, a negyedik bolygótest lesz, amely itt működik, és csodálatos dolgokat hoz a szerelmi életedbe. Most és a következő néhány hétben a Jupiter, a Neptunusz, a Pallas és a Juno mind a Halakban tartózkodik. Ez az utolsó alkalom, hogy ez megtörténik az életedben, és szó szerint hihetetlen varázslatot hoz az életedbe, különösen, ha a kapcsolatokról van szó.

A Juno a házasság aszteroidája, így komoly elköteleződésre is számíthatsz. A Jupiter a bőséget, míg a Neptunusz az álmokat jelenti, így szó szerint olyan életszakaszba lépsz, amelyben a való élet valójában jobb lesz, mint az álmaid.

A Halakban zajló ennyi bolygótevékenység miatt ez egy lehetőség számodra, hogy elfogadd saját autentikus énedet, amikor arról van szó, hogyan szeretsz. Ez része annak a varázslatnak, amit ez a Halak energia hoz. Mindig arra vágysz, hogy pontosan azért szeressenek, aki vagy, de nem lehetsz az, hacsak nem vagy teljes, valódi és teljesen önmagad.

Ezt már olvastad?
Ezeknek a csillagjegyeknek szórakoztató napjuk lesz március 27-én, hétfőn

Ahogy a hét előrehaladtával kezded megérteni, hogy az, ahogyan szeretsz, annyira más és egyedi, természetesen mélyebb elkötelezettséget fogsz vonzani a partnereddel. Ez valóban egy olyan hét, amikor minden lehetséges, beleértve annak felismerését is, hogy a szerelem, amiről mindig is álmodtál, valóban valóságos.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X