A 4 csillagjegy, akiknek a kapcsolatai javulnak a Szűz telihold alatt március 6. és 12. között

Halak

Ezen a héten valami elkezd változni, ami lehetővé teszi, hogy tiszteletben tartsátok a szívetek mélyén rejlő vágyakat, és emlékezzetek arra, hogy céllal jöttetek ebbe az életbe. A hét a Szűz Holddal kezdődik, kiemelve a 2022. augusztusi témákat, amelyek azóta fejlődtek.

Az újhold 2022. augusztus 27-én történt, ugyanabban az időben, amikor a Mars az Ikrekben járt, ami elmélkedést és átalakulást okozott az otthonodban és a családodban. A szilárd kapcsolat ezzel a holdciklussal aktiválja a romantikus kapcsolatodat, az otthonodat és a családi környezetedet.

A Szűz a polarizáló jegyed, és minden, a szerelemmel kapcsolatos ügyet képvisel. Így tehát ezen a területen akciókat és fejleményeket fogsz látni, valahányszor bolygótevékenység van itt. Ahogy egy a romantikus életedben lévő téma beteljesedik, ez pozitív változásokat hoz az otthoni és családi életedben is, jelezve, hogy egy kapcsolat hamarosan mélyebb elköteleződést kap.

Ezt már olvastad?
Őszi napéjegyenlőség Szeptemberben: Maradjatok nyugodtak

Ezzel egy időben a Szaturnusz átkerül a csillagjegyedbe, hogy egy vadonatúj, kétéves utazás kezdődjön a hit és a szerelem tengerén, amelyet a Halak képviselnek. Ez segíteni fog a határokat illetően, hogy mi a legfontosabb számodra, de segít abban is, hogy megtehesd azt a hitbeli ugrást, hogy valóra váltsd az álmaidat – és átöleld a kapcsolatod növekedését és szépségét.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X