Az Oroszlánban a kozmikus szerelmesek, a Vénusz és a Mars ezen a héten a telihold alatt ölelkeznek. Így 2023. január 30-tól kezdve arra kaptok útmutatást, hogy több helyet teremtsetek a szeretetnek a szívetekben és az életetekben.

A telihold mindig a beteljesedés ideje, amikor mindaz, amit az újhold alatt elültettek vagy ápoltak, beteljesedik, és láthatod, hogy manifesztálódtak-e a szándékaid, vagy a következő holdciklusra újraszabályozásra van szükséged.

Az Oroszlánban a telihold meglehetősen merész lesz.

Gyakran előfordul, hogy ebben az energiában nagy lépések történnek a romantikus életedben, legyenek azok hirtelen cselekedetek vagy váratlan kijelentések, mivel az Oroszlán segít megtalálni a bátorságot ahhoz, hogy a szívedre hallgass.

A teliholdak fokozzák az érzelmi élményeidet. Az Oroszlán energiája alatt az érzelmeid sokkal kiterjedtebbek és kifejezőbbek.

Ezt már olvastad?
A Plútó a Vízöntőben teljesen megváltoztatja ennek a 4 csillagjegynek az életét

Ehhez a merész és kifejező Holdhoz hozzáadódik, hogy a kozmikus szerelmesek, a Vénusz és a Mars is négyszögbe kerül egymással, ami izgalmas eseményeket és változásokat hoz a romantikus kapcsolatodba.

A Vénusz a szerelmet, míg a Mars a szenvedélyt uralja; együttesen ez a lökés, hogy higgyetek abban, hogy mindkettőre képesek vagytok.

A 4 csillagjegy, akiknek a kapcsolatai javulnak január 30 és február 5 között:

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X