A 4 legveszélyesebb nap 2023 júniusában

A hónap veszélyes napjai nem a semmiből jönnek. Asztrológusok és bioenergetikai szakértők elmondják, mely júniusi napok lesznek veszélyesek, miért, és hogyan vészelheted át őket úgy, hogy közben minimalizálod a problémák valószínűségét.

Azt is javasoljuk, hogy olvasd el a júniusi erőnapokról szóló cikkünket. Ez segít teljes képet alkotni arról, hogy milyen lesz a hónap, és segít abban is, hogy megfelelően kezeld a jövőre vonatkozó tervezés problémáját. A veszélyes napokon legyél tisztában azzal, hogy terveid kisikolhatnak, és az éjszakai fényszórók negatív energiája keresztbe tehet a dolgoknak. Türelmesnek kell lenned, és nem szabad meggondolatlan dolgokat tenned.

Június 4. – A Merkúr együttáll az Uránusszal

Nagyon veszélyes nap ez a munka, a kommunikáció és a pénzügyi tevékenységek szempontjából. A Merkúr az üzletért és a kommunikációért felel, míg az Uránusz kiszámíthatatlan eseményeket indíthat el. Ebben az esetben a kiszámíthatatlan események különösen pénzügyi jellegűek lesznek. Az Uránusz hatására hirtelen elveszítheted a gyors, jó döntések meghozatalának képességét. Jobb, ha ezen a napon megfontolt lépéseket teszel, hogy ne keveredj bajba. Ne adj kölcsön pénzt senkinek, és te magad se adósodj el, különben bajba kerülhetsz.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Június 17. – A Szaturnusz retrográd szakaszának kezdete

A Szaturnusz június 17-től november 3-ig lesz retrográd. Ez a manipuláció és a mérgezés virágzásának időszaka lesz. Június 17-én az ilyen bolygóhatás nagyon érezhető lesz, méghozzá egyszerre. Árulások és szokatlanul sok kisebb szerelmi balhé lehetséges ezen a napon. Az élet más területei is szenvedni fognak. Tervek meghiúsulása, megmagyarázhatatlan félelmek megjelenése és a célok elérésének akadályai lehetnek. Legyen óvatos ezen a kihívásokkal teli és kiszámíthatatlan napon.

Június 27. – A Merkúr a Rákba lép

27-én a Merkúr a rendkívül kedvezőtlen Rák jegyébe lép. A Víz elem energiája jelentősen rontja a bolygó hangulatát. A nap nagyon alkalmatlannak bizonyul az utazásra, a környezetváltozásra és a kommunikációra. Életed komoly fordulatot vesz, ha veszed a bátorságot, hogy a hozzád közel álló emberekkel csípősen viselkedj, és kockáztatod a jó hírnevedet a munkahelyeden.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Június 30. – Kezdődik a Neptunusz retrográd szakasza

A második bolygó, amely júniusban megkezdi retrográd mozgását, a Neptunusz. Ez az érzések és érzelmek védőszentje, így június 30-án megmagyarázhatatlanul erős hangulatingadozásokra számíthatunk. A legtöbb bajunk a semmiből jön. Sokunkat negatív nosztalgia fog sújtani a múlt iránt. Rossz gondolatok, félelmek és rossz szokások térhetnek vissza sokunkhoz. Ezt több napon keresztül érezni fogjuk, de június 30-án kell a legjobban odafigyelnünk a vágyainkra.

X