December legveszélyesebb napjai azok a napok, amikor fokozottan fennáll a nagy problémák és balesetek valószínűsége. Az asztrológusok megmondják, hogy december mely napjain kell különösen óvatosnak lenned.

Az év utolsó hónapjában négy veszélyes nap van. Mindegyik egyedi lesz, így a problémák és gondok megoldásának megközelítése is eltérő lesz. Ezeken a napokon abszolút minden fontos, attól kezdve, hogy hogyan reagálsz a problémákra, egészen addig, hogy hogyan nézel ki. Amikor a nehézségekkel kell megküzdened, fontos, hogy bizonyos színeket viselj a saját érdekedben.

December 6. – A Merkúr a Bakba lép

A Merkúr a Bakban elég rosszul érzi magát. Energiaáramlásai eltorzulnak, ezért az emberek titkolózóbbak lesznek. December 6-tól az év végéig csökken a termelékenységünk, ami a közelgő ünnepekkel együtt jelentős hatással van minden munka és általában minden vállalkozás hatékonyságára. A Föld elem torzítja az információáramlást, ezért óvakodjunk a pletykáktól, különösen az átmenet napján, december 6-án.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegynek, akiknek meglepetésben lesz részük március 30-án

December 10. – A Vénusz a Bakba lép

Ekkor a Merkúrt követve a Bak jegyébe lép a Vénusz is, amellyel most viszonylagos közelségben van. A Vénusz is a Bakban áll, így az egyszerű következtetés az, hogy 2022 utolsó 20 napja nagy kihívást jelent majd. Magát az átmenet napját a megnövekedett kapzsiság, az önzés és bizonyos esetekben az idegesség fogja jellemezni, amely felváltja az ataraxiát és az összpontosítást.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X