Március a tavasz első hónapja, ami önmagában is rendkívül pozitív időszak. Sajnos azonban nem minden napja lesz jó ebben az időszakban. Itt az ideje, hogy megnézzük, melyek a legveszélyesebb napok 2023 harmadik hónapjában.

Ne a negatívumokra hangolódj, mert márciusban lesznek jó napok is, amelyekről egy másik cikkünkben beszámolunk. Csak azt tartsd szem előtt, hogy bizonyos időszakokban nagyon óvatosnak kell lenned. Ha nem izgatod fel magad, sokkal nagyobb eséllyel fogsz minden nehézségen túllépni. Csak tartsd szem előtt a következő napokat, és tervezd meg megfelelően a vállalkozásodat.

Március 2. – A hónap legveszélyesebb napja

Először is, a Merkúr 2-án a Halakba lép, ahol március 18-ig marad. A Merkúr a Halakban mindig rossz párosítás, mivel minden energiádat és erődet elveszíted. Kerüld a sok pénzköltést március 2-án és a következő hetekben. Március 2-án sokat árthatsz magadnak a kapkodással, az irigységgel és a hazugságokkal.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki Tarot előrejelzés minden csillagjegy számára, 2023. június 8.

Másodszor, a Vénusz ezen a napon a Jupiterrel fog együttállni. Ez a két bolygó egyesíti erőit, hogy kevésbé kiszámíthatóvá tegye az életünket. A Vénusz többek között az önbizalmunkat is elveszi, és áporodottá, rosszkedvűvé tesz minket.

Mindennek tetejébe egy második konjunkció is van, a Merkúr és a Szaturnusz között. Ez egy veszélyes aspektus a pénzügyi világra nézve. Ezek a bolygók megfosztanak minket a kreatív energiáinktól, szétzúzzák az álmainkat, és arra késztetnek, hogy csak a legrosszabbat keressük a körülöttünk lévő emberekben és eseményekben.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X