A csillagjegyed elárulja mi a legrosszabb szokásod a szerelmi életedben

Mindannyiunknak vannak olyan rossz szokásai, ami miatt partnerünk kiugrik a bőréből. Néhányan tisztában vagyunk ezzel, és mások észre sem veszik, hogy valamit rosszul csinálnak. Tudja meg, mi a rossz szokása a csillagjegyének megfelelően.

Kos

Azt mondják, hogy a Kos kreatív, éleslátó és képes alkalmazkodni minden lehetséges helyzethez. De ami a szerelmi kapcsolataira jellemző az az, hogy tagadásban éli,azt mondja hogy minden úgy van, ahogy lennie kell, annak ellenére, hogy ez messze van az igazságtól. Ha először randizik fiúval vagy lánnyal, és a találkozó nem halad jól, akkor sem panaszkodik, hanem úgy tesz, mintha élvezné, és hogy jól érzi magát. De amikor panaszt teszel a barátainak, elmeséli az egész találkozót minden részletével,főleg azt amiket hiányolt közben.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy, akiknek nagyszerű napjuk lesz szeptember 22-én, pénteken

Bika

Természetétől fogva nagyon makacs és megalkuvás nélküli. Vele lenni azt jelenti, hogy részt vesz egy versenyen. A bikákat a legnehezebb kielégíteni az ágyban, ,mert folyamatosan értékelni azokat a dolgokat, amelyeket partnerük tesz, majd kritizálja őket. Erős és meggyőző megjelenésének köszönhetően partnere nyugodtan felfedheti előttetek minden legmélyebb, rejtett félelmét és titkát, ami gyakran kellemetlen szakításokhoz vezet egy rideg SMS-ben.

Ikrek

Az Ikreket nem csak akkor tekintik bipolárisnak, ha a szerelmi kapcsolatokról van szó, hanem általában az életben is. Ez eleinte vonzó lehet, mert a szeretettel és gyűlölettel teli kapcsolatok minőségi intim életet élnek. Idővel azonban nehézzé és stresszessé válik, ezért elkerülhetetlen a kapcsolat vége. Az ikrek nagyon karizmatikusak, és ezért van az, hogy ha egy részük közeledni akar akkor közeledni is fog, de közben azért félnek az elutasítástól.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X