A csillagjegyed elárulja mi a legrosszabb szokásod a szerelmi életedben

Mindannyiunknak vannak olyan rossz szokásai, ami miatt partnerünk kiugrik a bőréből. Néhányan tisztában vagyunk ezzel, és mások észre sem veszik, hogy valamit rosszul csinálnak. Tudja meg, mi a rossz szokása a csillagjegyének megfelelően.

Kos

Azt mondják, hogy a Kos kreatív, éleslátó és képes alkalmazkodni minden lehetséges helyzethez. De ami a szerelmi kapcsolataira jellemző az az, hogy tagadásban éli,azt mondja hogy minden úgy van, ahogy lennie kell, annak ellenére, hogy ez messze van az igazságtól. Ha először randizik fiúval vagy lánnyal, és a találkozó nem halad jól, akkor sem panaszkodik, hanem úgy tesz, mintha élvezné, és hogy jól érzi magát. De amikor panaszt teszel a barátainak, elmeséli az egész találkozót minden részletével,főleg azt amiket hiányolt közben.

Bika

Természetétől fogva nagyon makacs és megalkuvás nélküli. Vele lenni azt jelenti, hogy részt vesz egy versenyen. A bikákat a legnehezebb kielégíteni az ágyban, ,mert folyamatosan értékelni azokat a dolgokat, amelyeket partnerük tesz, majd kritizálja őket. Erős és meggyőző megjelenésének köszönhetően partnere nyugodtan felfedheti előttetek minden legmélyebb, rejtett félelmét és titkát, ami gyakran kellemetlen szakításokhoz vezet egy rideg SMS-ben.

Ikrek

Az Ikreket nem csak akkor tekintik bipolárisnak, ha a szerelmi kapcsolatokról van szó, hanem általában az életben is. Ez eleinte vonzó lehet, mert a szeretettel és gyűlölettel teli kapcsolatok minőségi szexuális életet élnek. Idővel azonban nehézzé és stresszessé válik, ezért elkerülhetetlen a kapcsolat vége. Az ikrek nagyon karizmatikusak, és ezért van az, hogy ha egy részük közeledni akar akkor közeledni is fog, de közben azért félnek az elutasítástól.

Rák

Minden alkalommal, amikor új baráttal vagy barátnővel jár, azt hiszi, hogy ő lesz az élete párja. Folyamatosan szüksége van valakire, aki gondoskodik róla, ezért gyakran arra számít, hogy a barátja lesz az aki gondoskodik anyagilag az otthonról, a barátnő pedig anyja helyet is anyja lesz. A rákok meglehetősen konzervatívak, ezért gyakran homályos üzeneteket küldenek, hogy a másik gondolkódóba ejtsék.

Oroszlán

Az uralom jele! Azt akarja, hogy minden az Ö döntése legyen. Ö választja az éttermet, a kávézót, az ágy oldalát és azt is, hogy hol fog aludni. Mindig bizonyítani akar, és ritkán marad egyedül, hacsak nem dönt úgy. De határozott megjelenése ellenére mélyen belül nagyon törékeny és szelíd. Ö azonban az állatvilág királya / királynője, és kötelességének érzi ezt a címet azzal indokolni, hogy mindig Ő hibátlanul dönt.

Szűz

A szüzek a legjobbak, ha a szerelmi kapcsolatokról van szó. Tudják, hogyan lehet okos beszélgetéseket folytatni érdekes témákról, amelyek egyáltalán nem unalmasak. Nagyon nyugodtnak tűnnek, és ezért partnereik észre sem veszik, hogy valójában fontos információkat vonnak le belőlük, amelyeket később a maguk javára fognak használni. Néha azonban szokása túl sokat elemezni és kritizálni, így fennáll annak a veszélye, hogy lecsúszik a megfelelő személyről.

Mérleg

A Mérleg lehet kissé arrogáns és felszínes, ezért jobban adnak mások külsejére, mint a személyiségére, bár ezt nem ismerik el. Emiatt gyakran ambiciózus és kevésbé sikeres embereket választanak maguk köré, akik tudják, hogyan varázsolják el őket egy jó történettel. Ez gyakran sok csalódáshoz vezet, de előbb-utóbb tanulnak a tapasztalatokból, és körültekintőbbek a választásaik során.

Skorpió

A Skorpiók nagyon hideg emberekként viselkednek, akik soha nem fejezik ki érzelmeiket. Nagyon titokzatosak, és ezért partnerük soha nem tudja, mit gondol vagy mit érez, és egyáltalán nem könnyíti meg a dolgát, mert fel sem merül, hogy hangosan kimondja, mit akar és,hogy mitől fél. Először vonzó lehet, mert mindenki meg akarja fejteni a rejtélyt, de egy idő után csalódáshoz vezethet, mert senki sem akarja, hogy folyamatosan fogóval kelljen kihúzni a szavakat belőle.

Nyilas

A nyilasok nagyon hűségesek, és ugyanezt várják el párjuktól. Emiatt rettenetesen válogatósak, és semmiképpen sem tud kibékülni valakivel, aki nem felel meg minden elvárásának. Kevesen fogják megnyerni, de azok, akik minden tesztet sikeresen teljesítenek és megérdemlik a bizalmát, azokkal hosszú távú kapcsolatba kerül. De ez csak akkor fog megtörténni, ha hajlandó elkötelezni magát valami mellett, ami sokáig fog tartani. Ellenkező esetben megtagadja az elköteleződést, és így sokak szívét összetöri.

Bak

A Bakok ugyanolyan okosak a kapcsolatokban, mint a mindennapi életben. Néha túl okos is. Nagyon ambiciózus és szeret parancsolgatni, ezért alig várja, hogy olyan emberekkel találkozhasson, akik nem rendelkeznek ezekkel a tulajdonságokkal. A természete túlérzékeny, és emiatt, ha a partnered azt mondja neked, hogy felszedtél pár kilót, nagyon dühös és megbántott leszel. Nem tudja, hogyan kell kezelni a kritikát, ezért az első adandó alkalommal kiírja az illetőt az életéből.

Vízöntő

Nagyon csendes és finom mindenben, amit csinál. Még akkor is, ha szeretkezik, nem okoz zajt, ami arra késztetheti partnerét, hogy nem élvezi. Őszintesége és hűsége miatt naivan cselekszik, így sokak célpontja, akik csak ki akarják használni. Nagyon lusta. Amikor felhívja párját, ügyeljen arra, hogy rendet rakjon a szobában.

Halak

Tudja, hogyan kell tanulni a múltbeli hibákból, és emiatt nagyon intelligens. Néha túl sokat merít a belső világából, ami szokatlannak tűnhet partnere számára, és ezért túl furcsának láthatja. Folyamatosan álodozik, és ezért sokan nem értik meg, így a potenciális partner köre jelentősen szűkül. De nem bánja. Nem sok időt tölt azzal, hogy a múltbéli kapcsolatain rágódjon. Őszintén és önzetlenül, tud szeretni, de csak azoknak ad szeretetet, akik valóban megérdemlik.

Talán ezek is érdekelhetnek