A Merkúr a kommunikációról szól, és a Plútóval, az átalakulás bolygójával és a titkok felfedőjével fog egyesülni. Éppen ezért 2023. február 15-én tölti be az ötödik asztrológiai fokozatot. Ez a fok a bátorságról, a merész gondolatok és ötletek kifejezéséről szól. Az ötödik fok az Oroszlán csillagjegyhez kapcsolódik, aki szereti a reflektorfényt. Semmit sem nehezebb kimondani, mint azt, hogy „szeretlek”, de három csillagjegy megtalálja a bátorságot, hogy ezt megtegye.

Három csillagjegy számára tehát ez a bolygókombináció mindent megtesz, hogy egyenesen a reflektorfénybe tolja őket, ahol a nyers, őszinte és bátor kommunikáció az egyetlen dolog, ami a fejünkben van.

Ez azt jelenti, hogy 2023. február 15-én, a Merkúr és a Plútó együttállása nevű tranzit során kétségbeesett szükségét érezzük majd annak, hogy mondjunk valami… nagyot.

Van egy titok, amit el kell mondanunk, és ez valami nagyon fontos dolog, ami a fejünkben van, és ezt ki kell mondanunk. Nincs „előbb vagy utóbb” a Merkúr-Plútó kegyüttállással, csak a mostani pillanat van, és ez a mostani pillanat ahhoz a gondolathoz tartozik, hogy elmondjuk valakinek, hogy szeretjük.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy távkapcsolata véget ér március 25-én

Sokan közülünk nem érzik szükségét annak, hogy egy kapcsolatban a lényegre térjenek, és a Merkúr-Plútó együttállása alatt biztosan ezt fogjuk tenni. Ma van az a nap, amikor bevalljuk őrült (nos, remélhetőleg nem TÚL őrült) szerelmünket a másiknak, és ma van az a nap is, amikor meglátjuk, hogyan reagálnak a vallomásunkra. Egy ilyen napon azt tanácsolhatjuk, hogy jól gondoljuk át, mit akarunk mondani, mielőtt kimondjuk.
Nem kell halálra gyakorolnod, mert azt akarod, hogy ez a vallomás őszintén és spontán hangozzon, de arra is ügyelj, hogy ne csak úgy – a szerelem nevében – kimondj valami ostobaságot. Ha a csillagjegyed ma itt szerepel, akkor ügyelj arra, hogy a megfelelő módon tedd.

A szerencse a ti oldalatokon áll, és a kommunikáció ereje is; hozzátok ki belőle a legtöbbet, kedves csillagjegyek!

Nézzük kikről van szó:

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X