Vannak bizonyos csillagjegy, akiknek az érzései megsérülnek 2023. február 15-én, váratlan reakciót kapnak valamire, aminek köze van a szerelemhez.

A Vénusz és a Neptunusz együttállása miatt ez a három csillagjegy szinte hiperérzékenynek fogja érezni magát a szerelemmel kapcsolatban. Szinte obszcén kétségbeesés uralkodik ma, és ez a fajta sebezhetőség nem tesz jót nekünk.

Megnézzük, hogyan törhetik és törik össze a szívünk, ami a visszautasítás feldolgozására való képtelenségünknek köszönhető. Más szóval, ami ma történik, azt a szívünkre vesszük, és ez az egyik oka annak, hogy az érzelmeink olyan könnyen sérülnek.

A Vénusz és a Neptunusz együttállása az ártatlanság és a bizalom vágyát ébreszti bennünk… azt akarjuk, hogy a dolgok egyszerűek és érthetőek legyenek. Nagyszerű tervnek hangzik, de mindannyian tudjuk, mit hozhat ez a fajta sebezhetőség, és ez általában nem túl jó.

Ezt már olvastad?
Ez a 3 csillagjegy visszatér az exéhez a Hold-Szaturnusz négyzet alatt március 27-én

A mai napon sokunkban felmerül majd a kérdés, hogy „mi történt”, miközben felismerjük, hogy amit most nagyon-nagyon intenzíven érzünk, az szívfájdalom. Ó, ez egyszerűen fáj!

De itt egy figyelmeztetés, kedvescsillagjegyek: Lehet, hogy nem a tényekkel dolgozunk, és a szívfájdalmunk talán nem is olyan rossz, mint amilyennek látszik.

Amit a Vénusz Neptunusszal való együttállása tesz, az az, hogy nem csak azért van itt, hogy előhozza a sebezhető oldalunkat, hanem túlságosan is felnagyíthatja a reménytelenség érzését.

Más szóval, nézzünk kétszer is körül, mielőtt átmegyünk az utcán és belemegyünk a szívfájdalomba. Lehet, hogy nem is olyan traumatikus, mint amilyennek beállítjuk. Gondoljátok meg kétszer, mielőtt hagyjátok, hogy ez eluralkodjon rajtatok.

A csillagjegyek, akiknek az érzései túl könnyen sérülnek a Vénusz Neptunusszal való 2023. február 15-i együttállása alatt:

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X