Vannak bizonyos csillagjegy, akiknek az érzései megsérülnek 2023. február 15-én, váratlan reakciót kapnak valamire, aminek köze van a szerelemhez.

A Vénusz és a Neptunusz együttállása miatt ez a három csillagjegy szinte hiperérzékenynek fogja érezni magát a szerelemmel kapcsolatban. Szinte obszcén kétségbeesés uralkodik ma, és ez a fajta sebezhetőség nem tesz jót nekünk.

Megnézzük, hogyan törhetik és törik össze a szívünk, ami a visszautasítás feldolgozására való képtelenségünknek köszönhető. Más szóval, ami ma történik, azt a szívünkre vesszük, és ez az egyik oka annak, hogy az érzelmeink olyan könnyen sérülnek.

A Vénusz és a Neptunusz együttállása az ártatlanság és a bizalom vágyát ébreszti bennünk… azt akarjuk, hogy a dolgok egyszerűek és érthetőek legyenek. Nagyszerű tervnek hangzik, de mindannyian tudjuk, mit hozhat ez a fajta sebezhetőség, és ez általában nem túl jó.

A mai napon sokunkban felmerül majd a kérdés, hogy „mi történt”, miközben felismerjük, hogy amit most nagyon-nagyon intenzíven érzünk, az szívfájdalom. Ó, ez egyszerűen fáj!

De itt egy figyelmeztetés, kedvescsillagjegyek: Lehet, hogy nem a tényekkel dolgozunk, és a szívfájdalmunk talán nem is olyan rossz, mint amilyennek látszik.

Amit a Vénusz Neptunusszal való együttállása tesz, az az, hogy nem csak azért van itt, hogy előhozza a sebezhető oldalunkat, hanem túlságosan is felnagyíthatja a reménytelenség érzését.

Más szóval, nézzünk kétszer is körül, mielőtt átmegyünk az utcán és belemegyünk a szívfájdalomba. Lehet, hogy nem is olyan traumatikus, mint amilyennek beállítjuk. Gondoljátok meg kétszer, mielőtt hagyjátok, hogy ez eluralkodjon rajtatok.

A csillagjegyek, akiknek az érzései túl könnyen sérülnek a Vénusz Neptunusszal való 2023. február 15-i együttállása alatt:

Kos

Elgondolkodhatsz azon, hogy „miért sérülnek meg az érzéseim ilyen könnyen”, és nem vagy biztos benne, hogy amit érzel, az szívfájdalom vagy egyszerűen csak harag, de egész nap ingadozni fogsz a két érzés között, ezen a napon, 2023. február 15-én.

Tudod, hogy valami nincs rendben; az a személy az életedben, akiben a legjobban megbízol, úgy tűnik, valamilyen kétes játékot űz veled, és te ma nem vagy hajlandó játszani. Ami ártalmatlan veszekedésnek indulhat, a végén teljes körű romantikus háborúvá fajulhat, és erre sem voltál felkészülve.

A Vénusz és a Neptunusz együttállása játszik veled, kedves Kos, és ez egyáltalán nem tetszik neked.

Nem tudod, kiben bízhatsz, és az a személy, akibe eddig szerelmes voltál, úgy tűnik, hirtelen megváltozott benned. Mi a fene? Olyannyira elvonja a figyelmedet, hogy képtelen leszel dolgozni az erről a személyről szóló gondolatoktól, és a szíved nem tudja eldönteni, hogy megtört-e, vagy csak füstölgő dühvel haragszik rá, amiért ilyen helyzetbe hozott téged.

Szűz

Te vagy az, akivel bár nem mindig a legkönnyebb kijönni. Lehet, hogy néha pimasz vagy, de mindig olyan partnereket választasz, akik tudnak veled bánni, ami nagyon értékessé teszi ezeket az embereket a szemedben.

Aki tud veled bánni, az egy bajnok, ami viszont történik, az az, hogy végül olyannyira megszereted őket, hogy úgy érzed, nem tudsz nélkülük élni.

A Vénusz-Neptunusz kapcsolata alatt észreveszed, hogy ez a személy, ez a szíveddel megbízott romantikus partner nem teljesíti az alku rá eső részét.

Úgy volt, hogy örökké szeretni fogn, mi ez az új és furcsa hozzáállás, amit tőle kapsz? Úgy érzed, hogy van valami mélyebb, valami, amit nem mondott el neked; nyugtatod a szíved, mert előre sejted, hogy mindjárt összetörik.

Vízöntő

Bár lehet, hogy a mai események nem pusztítják el, de az érzelmeidet te is túl könnyen megbántod. Kicsit megszakadhat a szíved a történtek miatt, mivel a Vénusz a Neptunusszal együttállva egy barátság tönkretételét tartogatja számodra. Nagyon nehezményezed, ha a barátok hirtelen elkergetnek, és ez ma meg is fog történni.

Mint említettük, nem tesz tönkre, de fáj, és ez az a fajta szívfájdalom, ami egy egyoldalú és nagyon igazságtalan döntésből fakad.

Ezt úgy tették veled, hogy nem beszélték meg előbb a dolgokat, és így soha nem tudtad elmondani a véleményedet.

Frusztráltnak érzed magad e tranzit alatt, és ez a fajta érzés túl sokáig ül benned. Bár ma kezdődik, még hetekig, sőt hónapokig gondolkodni fogsz rajta. Elgondolkodhatsz azon, hogy miért van az, hogy oly sok barátod csak úgy feláll és elmegy, anélkül, hogy felelősséget vállalna a saját tetteiért. De aztán megint csak, soha nem fogod megtudni, ezért a legjobb, ha elkezdesz dolgozni a szíved gyógyításán, amilyen hamar csak lehet.

X