A csillagok ennek a 3 csillagjegynek ragyognak: 2023. június 19. és 25. között boldog hét vár rád

Skorpió

Egy világítás hirtelen megvilágítja a fejed fölött lévő területet! Kétségtelen, hogy az intelligenciád az egyik tényező, amely hozzájárul az ötleteid széles skálájához. A csillagok azonban minden erejüket az életed kreatív oldalára is irányítják, és segítenek neked abban, hogy új megoldási módokat találj ki a problémákra. Az elkövetkező napokban elképesztő koncepciókkal és lenyűgöző dolgokkal állsz majd elő, amelyeket megoszthatsz mindenkivel. Szeretnéd, ha az emberek meghallgatnák mondanivalódat, és komolyan megfontolnák az ötleteidet.

Ennek következtében nem szabad félned attól, hogy kimond, ami a fejedben jár, és nem szabad hagynod, hogy a gátlásaid visszatartsanak ettől, mivel ez végső soron megakadályozhat abban, hogy kimond, amit el akarsz mondani. Vésd papírra a gondolataidat, ismerd meg a valódi énedet, majd oszd meg a közvetlen környezetedben élőkkel, amit megtudtál. Nagyon is tisztában vagy a saját intelligenciáddal. Akkor miért akarod eltitkolni? Menj ki, és mutasd meg!

Ezt már olvastad?
Pénteki horoszkóp, Szeptember 22., Jó híreket kapsz a távolból

Meg fogod tapasztalni, hogy ez elismerést és lelkesedést is eredményez. Az emberek motivációt fognak találni benned. Másrészt az előtted álló napokban vedd célul, hogy nagyon odafigyelj arra, amit a partnered mond. Mivel folyamatosan ugyanazokat a problémákat hozod fel, abba kell hagynod, hogy elutasítsd őket, és lehetőséget kell adnod a partnerednek, hogy kifejezze magát. Fektess némi időt és energiát a párkapcsolatodba, és igyekezz közelebb kerülni a partneredhez, hogy jobban megértsd őt.

Rá fogsz jönni, hogy ez segít elmélyíteni a kapcsolatotokat, és jelentősen növeli a partnereddel való kapcsolatod örömét. Ez a flörtölős hét segít új emberekkel megismerkedni, és megváltoztatja a jövőd alakulását, ha jelenleg egyedülálló vagy. Használd ki ezt a lehetőséget, amíg van rá lehetőséged! Ebben az időszakban előtérbe kerül a benned rejlő szellemi ragyogás, és lehetőséged nyílik arra, hogy kreatívan kifejezd magad.

Ezt már olvastad?
Őszi napéjegyenlőség Szeptemberben: Maradjatok nyugodtak

Ne hagyd, hogy bizonytalanságok vagy aggodalmak emésszék fel magad, ehelyett bízz intuitív megértésedben, és ne félj megosztani azt másokkal. Ha megmutatod a világnak, hogy mit tudsz nyújtani, megkapod a tiszteletet és csodálatot, amit jogosan megérdemelsz. Emellett az interperszonális kapcsolataidhoz elengedhetetlen, hogy mindketten odafigyelj és megmutasd, hogy jelen vagy a pillanatban.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X