A Halak újhold március 2-án megkönnyebbülést hoz

Az édes, édes újhold a Halakban 2022 március 2-án érkezik, hogy egy kis nyugalmat, kreativitást és terjeszkedést hozzon az életedbe. Fellélegezhetsz, hiszen ez az egyik első olyan új- vagy telihold, amely csak jó hangulatot áraszt. Itt az ideje, hogy kitűzz néhány szándékot, a szokásos ellenállás nélkül. Készen állsz arra, hogy megvalósítsd a legnagyobb álmaidat?

A Halakban járó újhold meghívást küld arra, hogy a kreativitásodra, az álmaidra és a belső bölcsességedre összpontosíts. Itt az ideje, hogy mélyre áss, meditálj, ha szükséges, és engedd meg magadnak, hogy álmodj. Az év egyik legvarázslatosabb újholdjaként ez egy lehetőség arra, hogy a világegyetem teljes támogatásával ugorjatok a hitetekbe.

Ne feledd, hogy 28 naponként varázslatos újholddal ajándékoz meg minket a világ. Az újholdak egy egyedülálló időablakot rejtenek magukban, amely lehetővé teszi számunkra, hogy könnyebben megosszuk a szándékainkat az univerzummal. Mintha a fátyol, amely elválasztja ezt a valóságot az univerzum általunk még nem értett mágiájától, egy kicsit leereszkedne, lehetővé téve, hogy szavaink, gondolataink és szándékaink kevés ellenállással áramoljanak át.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek