Az egyik legjobb dolog a tavasszal a megújulás érzése, amely a levegőben érezhető. A Halak szezonban könnyű eltévedni egy álomban, de próbálj meg a talajon maradni. Még mindig ébredezel a hosszú hibernálásból.

Néhány jó hír: minden bolygó jelenleg közvetlen, ami azt jelenti, hogy nem kell aggódnod a retrográdok miatt. A Halak újholdjával március 13-án a vágy, hogy kifejezd magad, valóban nagyon érezhető lesz.

KOS

Fontolja meg a lassulást ebben az újholdban. Úgy érezheti, hogy kívül kell maradnia, és meg kell osztania másokkal az izgalmas törekvéseit. Ehelyett lépjen vissza, és összpontosítson a kapcsolatok kiépítésére az önhöz legközelebb állókkal. Ez idő alatt különösen álomszerűnek érezheti magát, ezért a legjobb, ha egy nagy csoport helyett egy vagy két közeli baráttal beszéli meg a részleteket!

BIKA

Nagyszerű alkalom arra, hogy elkezdjünk flörtölni, vagy legalábbis tágítsuk a látókörünket. Ha megpróbálja magához vonzani álmai partnerét, akkor akkor nem lesz nehéz dologa! Válasszon finom megközelítést, ahelyett, hogy minden energiáját a társkereső alkalmazásokba fektetné.

IKREK

Tisztában vagy azzal a képpel, amelyet magadról alkotsz? Ne próbálj kiigazodni ezekben a csillogásokban, különösen, ha nem igaziak. Az újhold rengeteg lehetőséget nyithat, de egyáltalán nem kell kapkodni. Gondold át világosan, hogy ki akarsz lenni, és legyél őszinte magaddal abban, hogy az egyes lehetséges utak hova vezetnek. Ezután hozd meg a döntésedet.

RÁK

Röviden: ne légy hiszékeny. Ehelyett vedd körül magad olyan emberekkel, akik segítenek a tanulásban. Az újhold arra kényszerít, hogy tarts egy kis szünetet, és ellenőrizd, mennyire pontos a tudásod, különösen, ha csak hallomásokra támaszkodsz. Készíts magadnak egy csésze teát, és nyiss meg egy könyvet – ez segít összpontosítani arra, amire szükséged van a világ megmutatásához.

OROSZLÁN

Mindenképpen azon van, hogy izgalmas és titokzatos erőt mutasson! Hónapokig tartó munka után meglátja a csúcsot, amelyre törekszik. Ne feledje, nincs semmi baj, ha sikereit kissé elrejti. Ami azt jelenti, hogy valószínűleg szándékait magában kellene tartania ezen újhold során!

SZŰZ

Hagyjon egy kis teret a mindennapjaiban egy szokatlan szerelmi kapcsolatra. Ha elmélkedésre készteti valami, attól most fáradhatatlan és elkötelezett lehet. Ne hagyja, hogy a stressz és az aggodalmak megakadályozzák, hogy jól érezze magát. Joga van időről időre pihenni! Engedje meg magának, hogy több időt töltsön egy kedvesével.

Ezt már olvastad?
Ez a 3 csillagjegy szerelmes lesz egy barátjába a március 25-i Ikrekben járó Hold alatt

MÉRLEG

Itt az ideje egy kis törődésnek és szeretetnek magadért, a Mérlegért, főleg mielőtt másokra gondolnál először. A Halak újholdjának energiáának feltöltődöttnek és élettel telinek érezheted magad, de most nincs itt az ideje, hogy szem elől téveszd a határaidat. Kapcsold a telefonod néma üzemmódba, és hagyd magad szórakozni – felfrissülsz és megpihensz ebben a holdjáratban.

SKORPIÓ

Megtalálhatja a szeretetet, amely képes kibővíteni látókörét és átalakítani az életét, ahogy a legjobb lenne önnek. Legyen nyitott a határainak tágítására és a komfortzónából való kilépésre. Nincs itt az ideje gondolkodni a jövőn, vagy eltévedni a múltban – ez csak lelassítja. Tartsa nyitva az elméjét, és tudja, hogy joga van a boldogsághoz.

NYILAS

Volt mostanában költözés, vagy fontolgatja a közeljövőben? Ez az újhold még nagyobb okot ad arra, hogy elgondolkodjon ezen az ötleten. A Halak változékony jellege nem biztos, hogy egyértelmű utat tesz meg, de ez nem jelenti azt, hogy az irány nem derülhet ki. Legyen proaktív és tisztázza, hogy milyen típusú életmódot szeretne. Látni fogja a lehetőségeket, ha hajlandó elkötelezni magát egy mellett.

BAK

Most újra felfedezeheti magát! Ez az újhold új kifejezési módszerekhez vezet. Hallgasson rádióműsörökat vagy zenéket, amely az önhöz haosnló gondolkodású emberek számára készült. Vezessen naplót azokból a kifejezésekből és idézetekből, amelyek behatolnak az elméjébe és megérintik a lelkét, és meg fog lepődni azon, hogyan inspirálják és indítják be.

VÍZÖNTŐ

Lehet, hogy nem teljesen ismeri egy potenciális befektetés hosszú távú előnyeit, de ne hagyja, hogy ez megakadályozza abban, hogy a legtöbbet hozza ki a képességeiből. Ez az újhold ajtót nyit, amely egy kincses szobába vezet. Csak készen kell állnia a küszöb átlépésére. Használja a báját és az eszét, és elvezeti a gazdagsághoz, amelyre vágyik.

HALAK

Utáljuk a közhelyeket, de … Az újhold új énet jelent! Március 13.-án istenien kell érezned magad, különösen azért, mert szeretteidet erősen inspirálod. Gazdag képzelőerővel rendelkező személy vagy, ezért használd kreatív természetedet és bölcsességedet. Ezen holdjárat során nem kell rohanni beszélgetni vagy a figyelem középpontjába kerülni. Ehelyett inkább a hallgatásra összpontosíts, hogy kiderüljön, mi a legjobb a számodra.

X