A pénzügyi sikerre mindenki vágyik. Februárban az asztrológusok szerint minden csillagjegy képes lesz meggazdagodni. Mindannyiunknak viszonylag egyenlő esélyünk lesz a győzelemre, de még mindig van egy-két vezető, akit ki kell emelni.

A Merkúr 11-én a Vízöntőbe lép, ami eléggé megerősíti az energiáját. A retrográd bolygók hiánya miatt mindannyiunknak kevesebb problémája és több motivációja lesz, de a Merkúr segíteni fogja védenceit – mondják a szakértők.

Ikrek

Az Ikrek a Merkúrnak köszönhetően ékesszólóbbak lesznek, ami segít nekik abban, hogy a tárgyalásokon a legjobb sikereket érjék el. Ez egy remek hónap lesz arra, hogy megpróbálj munkahelyet váltani. Lehetőséged lesz állásinterjúkon való részvételre is. Fontos, hogy önmagad légy, és próbálj meg őszintén és nyíltan beszélni az emberekkel. Ez mély benyomást fog tenni rájuk. A legnagyobb jövedelemnövekedés azokra vár, akiknek a munkája közvetlenül kapcsolódik a tárgyaláshoz. Az olyan szakmák, mint a tanárok, tanácsadók, pszichológusok és ügyvédek is többet fognak keresni.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X