Mindannyiunknak szüksége van a szerencsére, mert időről időre nagy szükségünk van a támogatására. Az asztrológusok három különösen szerencsés csillagjegyet azonosítottak, akikre a többieknél kicsit nagyobb szerencse vár.

Érdemes rögtön az elején elmondani, hogy maga az április egy meglehetősen kihívásokkal teli hónap lesz, így a szerencse sok mindent eldönt majd. A hónap legveszélyesebb napjairól szóló cikkünk szerint a Vénusz április 11-én nagyon gyengévé válik, a Merkúr pozitív energiája pedig április 21-én fordul a feje tetejére, elindítva a retrográd fázisát. Az alábbi három csillagjegy számára az április valamivel kevésbé lesz nyugtalanító és veszélyes, mint a többi:

Bika

A Bikáknak sokkal könnyebb lesz sikereket elérni pénzügyi és háztartási ügyekben. Ha viszont csúnyán túlhajszolják magukat, előnyük gyorsan elolvad. A szakértők határozottan azt tanácsolják, hogy ne vállaljanak egyszerre több feladatot. A figyelem és az óvatosság a legjobb barátai ezeknek az embereknek. Jó időszak lesz ez a vásárlásra, de itt is szem előtt kell tartani bizonyos korlátokat. Először is, jobb, ha csak azt vásároljuk meg, ami valóban hasznos és szükséges. Másodszor, kívánatos, hogy a vásárlást a szabadidődben végezd.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X