Milyen szép gondolat; az ötlet, hogy legyen egy nap, amikor szerencsések vagyunk a szerelemben, a fényben és az ígéretben… hajlamosak vagyunk olyan kapcsolatokba bonyolódni, amelyek a „mézeshetek fázisából” egyenesen a hétköznapokba torkollnak. Amikor elkezdjük észrevenni, hogy a dolgok nem olyan ideálisak, mint amilyennek szerettük volna, inkább panaszkodunk, minthogy helyrehozzuk őket.

A mai nap jó nap a javításra, így ha azon csillagjegyek közé tartozol, amelyek „ambiciózusnak” érzik a szerelmi életüket és a kapcsolatukat, akkor ez egy jó nap arra, hogy dolgozz rajta.

A Vénusz ma fényszögbe kerül a Holdcsomópontokkal, pontosabban az Északi Csomóponttal, és amikor ilyen esemény történik, lehetőségünk nyílik arra, hogy félelem nélkül szembenézzünk azzal, ami bánt minket. Mint tudjuk, „ami bánt minket”, az általában más emberek, és leginkább… azok, akiket szerettünk.

Az Északi Csomópont a ‘gyógyulni akarás’ gondolatát jeleníti meg, és a Vénusz fényszögben áll az ÉSzaki CSomóponttal, így várakozással tekinthetünk arra, hogy gyógyító fényt vigyünk a kapcsolatainkba. Nem fogjuk hagyni, hogy ez a románc szétessen.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy, akik március 25-én szívfájdalmat élnek át a Mars Rákba lépése miatt

Ezért ma, február 2-án, a Vénusz fényszöge alatt az Északi csomóponttal ismét megpróbáljuk, csakhogy ezúttal a szívünk mélyén tudjuk, hogy sikerülni fog. Ezúttal másképp lesz, mert a szándékunk a győzelemre irányul; nem azért vagyunk itt, hogy azért vívjuk ezt a háborút, hogy elbukjunk – nem, nem mi.

Értsétek meg tehát ezt a szerencsét, ami a szerelemben van: Ma van az a nap, amikor újra összerakjátok a kapcsolataitokat, és az „mellékes” javaslat az lenne, hogy ne hagyjátok abba, amíg el nem végzitek a munkát. Ez működhet, de ragaszkodni kell hozzá… a végsőkig.

A három csillagjegy, akik február 2-án a legszerencsésebbek a szerelemben:

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X