Kos

A hét legszerencsésebb napja: Február 3., péntek

Az előtted álló hét szerencsét hoz a társasági körödhöz tartozókkal való kapcsolataid formájában. Lehet, hogy vezető vagy, és magadtól is előre tudsz törni, de még mindig szükséged van az emberekre. Ezen a héten nagyszerű támogatást és inspirációt kaphatsz a barátaidtól és ismerőseidtől, ami segít abban, hogy a következő szintre feszítsd magad.

Bika

A hét legszerencsésebb napja: Február 3., péntek

A Szaturnusz a Vízöntőben az életedben az értékkel kapcsolatos minden témára összpontosít. Ahogy egyesül a Bikában lévő Északi Csomóponttal, és ezzel a karrieredre helyezi a hangsúlyt, lehetőséged nyílik arra, hogy több pénzt keress. Ez megjelenhet fizetésemelés vagy bónusz formájában, de akár egy másik állásajánlat vagy szakmai pálya formájában is. Legyetek nyitottak arra, ami felmerül, mert ez biztosan pénzügyi bőséghez vezet.

Ezt már olvastad?
4 csillagjegy kapcsolata megerősödik a március 27. és április 2. közötti héten

Ikrek

A hét legszerencsésebb napja: január 30., hétfő

Az előtted álló héten arra kaptál útmutatást, hogy hangolódj rá a hangodra, ami a vágyaidat és igényeidet illeti. Ez aranyat ér az általad megteremteni kívánt élethez, ami még nyilvánvalóbbá válik, amikor az Ikrekben járó Mars a Vízöntőben járó Nappal együttáll. A Mars a cselekvésről és az ambícióról szól, míg a Nap a külső cselekvést képviseli; ezen a héten minden arról szól, hogy ráhangolódj arra, amit akarsz, és aztán rendíthetetlenül kövesd azt a siker felé.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X