A hét legszerencsésebb napjai minden csillagjegy számára, Április 24 – 30 között

Kos

Legszerencsésebb nap: Kedd, április 25

Függetlenül a körülötted zajló kihívásoktól, mindig meg lehet találni az öröm pillanatait. Megérdemled ezt ahelyett az önbüntetés helyett, aminek az utóbbi időben kitetted magad.

Néhány döntésedet vissza kell vonnod. Az átalakulást és a változást meg kell fogadni, de az önmagadhoz való visszatérés része az is, hogy emlékezz arra, mi tesz téged boldoggá. Megvan az oka annak, hogy a dolgok úgy könnyítenek rajtad, ahogyan könnyítenek, és minél inkább képes vagy ezt elfogadni, annál könnyebben fogsz megbirkózni ezekkel a kihívásokkal.

Bika

Legszerencsésebb nap: Kedd, április 25

Hajlamos vagy arra, hogy egyedül akarj boldogulni, és úgy gondolod, hogy neked kell mások számára a sziklának lenned anélkül, hogy hagynád, hogy ők is megtegyék ugyanezt érted. Megérdemelsz mindent, amit odaküldesz, és emiatt ezen a héten, amikor a Bikában járó Nap a Halakban járó Szaturnusszal együttáll, itt az ideje, hogy megnyílj a kölcsönösség felé.

Amikor felismered, hogy támaszkodhatsz másokra, és megkaphatod a támogatásukat vagy a tanácsukat, akkor automatikusan megváltozik az, amit úgy érzed, hogy megérdemelsz. Amikor ezt megteszed, az univerzum végre válaszolhat. Ne feledd, hogy nemcsak a nézőpontod, hanem az életmódod megváltoztatásában is van erő. Nem kívánhatod az újat, de nem maradhatsz továbbra is a régiben.

Ikrek

Legszerencsésebb nap: Kedd, április 25

Itt az ideje, hogy a fejedben kavargó szavakat a világba juttasd. Itt az ideje, hogy elkezdj beszélni mindarról, amin eddig túl sokat gondolkodtál. Tavaly év vége óta egy hatalmas életszakaszon mész keresztül, és bár ez egy olyan időszak, amelyről azt kívántad, hogy varázsütésre rendeződjön magától, most látod, hogy mekkora hatalmad van a helyzetben.

Ezen a héten, amikor az év első negyed Holdja az Oroszlánban jár, könnyebben kimondhatod ezeket a szavakat, és ez lesz az, ami a helyzetet teherből végre áldássá változtatja, mert rendeződött. Ez nagyobb teret teremt számodra, hogy most már abba az irányba mozdulj, amerre szeretnél.

Rák

A legszerencsésebb nap: Szerda, április 26

Soha nem kellett még választanod. Az egyetlen dolog, ami miatt úgy érezted, hogy valami hatalmas döntést kell meghoznod, az a félelem volt, hogy meg kell hoznod. Megérdemelsz egy olyan életet, amiben minden benne van, ami a legnagyobb érték számodra, minden, ami értelmes.

De ennek megértéséhez a kulcsot abban is megtalálod, hogyan érzel magadról, és hol van az értéked. Fogadd el az egyediségedet, és teremtsd meg a vágyott életedet. Nem az áll a középpontban, hogy mit teszel másokért, vagy hogy megmaradj olyannak, amilyen voltál. Ezen a héten az Oroszlánban járó első negyedéves Hold emlékeztet erre, és segít megnyitni azt a tétova ajtót, hogy meglásd a rád váró összes lehetőséget.

Oroszlán

A legszerencsésebb nap: Kedd, április 25

Hallgathatsz a szívedre, de annak igazságként való tisztelete gyakran olyan dolog, aminek megtanulása egy utazásra késztet téged. Ez arra megy ki, hogy a szíved nem csak a fantasztikus vagy zseniális irányba vezet, hanem a tanulás, az igazság és a neked szánt dolgok felé.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Ahogy lemondtál arról az igényről, hogy minden úgy nézzen ki az életedben, ahogyan azt elképzelted, nagyobb teret adtál az univerzumnak is, hogy meglepjen téged. Megengedted az univerzumnak, hogy átadja neked az isteni lehetőségek e pillanatait.

Ezen a héten az első Negyed Hold a te csillagjegyedben történik, ami segít abban, hogy felragyogj, visszanyerd az önbizalmadat, és biztonságban érezd magad, hogy mindenekelőtt önmagadat tiszteled, bízva abban, hogy ez az ajtó a jelenlegi álmaidhoz vezet.

Szűz

A legszerencsésebb nap: Szombat, április 29

Sok minden történt mostanában az életedben, és bár kevés kihívást jelent, ez magát az akadályt jelenti számodra. Szükséged van arra, hogy a dolgok pragmatikus és logikus sorrendben haladjanak, ám amikor hirtelen minden egyszerre történik, túlterhelté válhatsz és bezárkózhatsz – még akkor is, ha mindez jó dolog. Amikor ez történik, akkor túlságosan megkérdőjelezheted, vagy akár kihívást jelenthet számodra a befogadás. A végén zűrzavart látsz az ajándékaidban.

Ezen a héten kapsz egy kis kegyelemdöfést és lehetőséget arra, hogy leföldeld magad, mivel a Hold a hétvégén a Szűzbe lép. Használd ki ezt a lehetőséget, hogy valóban felfedezd az érzéseidet és ne szabotáld végül azt az isteni szerencsét, amellyel az univerzum megajándékoz téged.

Mérleg

A legszerencsésebb nap: Kedd, április 25

Az életed mostanában kissé kibillent az egyensúlyból, mivel nagyon nagy hangsúlyt fektettél a romantikus életedre. Ez egy mély merülés volt a gyógyulásban és a befogadásban, de ezen a héten kezded majd érezni, hogy nagyobb egyensúly áll helyre, mivel arra hívnak, hogy az életed egy másik területére összpontosíts. Amikor gyógyulsz és végigmész a növekedési folyamatodon, nem csak te magad vagy a kapcsolatod emelkedik magasabb szintre, hanem az egész életed.

Ezen a héten, amikor a Rákban járó Mars a Bikában járó Merkúrral együttáll, itt az ideje, hogy elgondolkodj azon, hogy ez a karrier még mindig összhangban van-e veled, és készülj fel arra, hogy megragadj egy olyan átalakulási lehetőséget, amely nagyobb bőséget hoz.

Skorpió

A legszerencsésebb nap: Kedd, április 25

Nem bánod, ha keményen kell dolgoznod, de szükséged van arra, hogy úgy érezd, megbecsülik az erőfeszítéseidet. Tudnod kell, hogy a szakmai életedbe fektetett időd nem hiábavaló, és hogy megkapod azt, amiről már megtanultad, hogy teljesen megéri. Ehhez ki kell tenned magad az új vállalkozásoknak, hajlandónak kell lenned arra, hogy oda lépj, ahová mások nem, és nem kell félned attól, hogy a nagyságodba emelkedve megkülönbözteted magad másoktól.

Ezen a héten az Oroszlánban járó első negyed Hold fényes pillanatokat hoz a karrieredre, a befektetett erőfeszítéseidre és az előtted álló útra, amelyet remélsz, hogy bejárhatsz. Itt az ideje, hogy mindent beleadj, és ne félj a teljes potenciálodba lépni.

Nyilas

A legszerencsésebb nap: Kedd, április 25

A kaland megnyugtatja a lelket, de táplálja is. Többet akarsz tanulni, csodálatos dolgokat akarsz megtapasztalni, és mindennek a mélyebb értelmét akarod megtalálni. Ez az, ami ahhoz vezet, hogy úgy érezd, céltudatosan éled az életed, ahelyett, hogy csak léteznél a napokban.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Bár ki-be járkálhatsz ebben a birodalomban, félve attól, amit szeretnél, ezen a héten az Oroszlánban járó első negyedhold felkelésekor megkapod azt a lökést, amire szükséged van ahhoz, hogy valóban igényt tarts arra az életre, amit élni szeretnél. Nem számít, hogy mások csinálják-e, vagy akár csak az, hogy valaki más már megtette-e korábban, csak az számít, hogy mi rezonál a lelkeddel.

Bak

A legszerencsésebb nap: Hétfő, április 24

Azt kell elkezdened tudomásul venni, hogy a csodálatos időszakok előtt mindig lesznek kihívásokkal teli időszakok. Mindig lesznek próbatételek vagy a kétségek pillanataid, amelyek miatt mindent megkérdőjelezel, mielőtt végre megérted a célját.

Ezen a héten, amikor a Halakban járó Szaturnusz keresztezi a Bikában járó Nappal az utadat, hajlamosabb leszel arra, hogy inkább arról kezdj el gondolkodni és beszélni, amit akarsz, és ne arról, amit nem akarsz. Még ez a látszólag csekély változás is mélyen rezonál az életedben, mivel rájössz, hogy minél inkább arra összpontosítasz, amit szeretnél megvalósítani az életed bármelyik területén, annál inkább a már meglévő összes pozitívum felé irányul a figyelmed, ami mindent megváltoztat számodra.

Vízöntő

A legszerencsésebb nap: Szerda, április 26

A mostanában végbement gyógyulásod során egy fontos részed talán még nem ért utol. Lehet, hogy logikusan már meg tudtad volna mondani, hogy mi az, amit megérdemelsz, és mire vagy méltó, de a szívedben más volt a helyzet.

Azt kínálták neked, amit mások szerint megérdemelsz, ahelyett, hogy tisztelted volna az érzéseidet, és még mindig kételkedsz, amikor jó és csodálatos dolgok jönnek az utadba. Nemcsak azért küzdöttél, hogy megkapd, amit mindig is akartál, hanem azokért a pillanatokért is, amikor úgy tűnik, hogy sokkal többet kapsz, mint amennyit valaha is kértél.

Mivel ezen a héten a Szaturnusz a Halakban és a Nap a Bikában áll együtt, ez egy fantasztikus lehetőség arra, hogy összehangold a szívedet a fejeddel, hogy soha többé ne legyenek kétségeid, különösen, mivel néhány nagyszerű és csodálatos változás küszöbén állsz az életedben.

Halak

A legszerencsésebb nap: Kedd, április 25

Hajlamos vagy sokáig magadban tartani a dolgokat. Néha ez védekezési mechanizmusként szolgál, mert mások így reagáltak, máskor viszont egyszerűen azért, mert nem mindig tudod, hogyan öntsd szavakba a gondolataidat vagy az érzéseidet.

Mivel a Szaturnusz nemrégiben lépett a csillagjegyedbe, a nagyobb tudatosság és megértés útjára lépsz azzal kapcsolatban, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy komolyan foglalkozz az álmaiddal és a vágyaiddal. Sokkal többet dolgozol azért, amit el kell érned, de még mindig előfordulhat, hogy néhány fontos embert kihagysz a folyamatból.

Ezen a héten, amikor a Halakban járó Szaturnusz a Bikában járó Nappal együttáll, lehetőséged nyílik arra, hogy beszélj, és beavasd az embereket a terveidbe és álmaidba. Rá fogsz jönni, hogy ha a megfelelő emberek vannak az életedben, soha nem tudsz rosszat mondani.

X