A heti szerelmi horoszkóp 3 csillagjegy számára a legszerencsésebb augusztus 7 – 13.

Ikrek

Néha-néha engedd meg magadnak a boldogságot, hogy belenyugodj a szerelmedbe, Ikrek. A 2023. augusztus 7-13. közötti héten azt tapasztalod, hogy a legkeményebb kritikusod, TE magad nem látod okát annak, hogy ítélkezz a tetteid felett. Felfedezheted, hogy ezen a héten könnyebbnek érzed magad, és ez a könnyedség lehetővé teszi, hogy átérezd az eddig elzárt érzelmeket. Itt az ideje, hogy újra elkezdj szeretni, és bár a szeretet sosem hagyott el, félelemből visszafogtad magad. Nem akarod, hogy megbántsanak, és ki hibáztathatna érte?

De a hét tranzitjai inspirálnak és arra ösztönöznek, hogy megnyílj, hogy mindent megtapasztalj, amit csak lehet. Ha egyszer megkóstolod a „jó dolgokat, ha nem akarsz visszamenni, akkor ezen a héten rájössz, hogy a szerelem, ami benned van, az a szerelem, ami mindig is megmarad. Biztonságban, biztonságban és szeretve.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Bak

A szépség ott van, ahol megtalálod, Bak, és te mindig is olyasvalaki voltál, aki az egyediségben és a másságban találja meg a szépséget. A 2023. augusztus 7. és 13. közötti héten hátradőlsz, és rájössz, hogy az életed szépségét olyasvalaki osztja meg veled, aki nagyon is hasonlít rád, és soha nem volt okotok arra, hogy valaha is ellentétben álljatok egymással.

Megtanultátok a leckét, és ők is megtanulták, és ez a partnerség kiállta az idő próbáját. Itt az ideje, hogy mindketten elfogadjátok, hogy egymás életének szerelmei vagytok. Jól tetted, Bak. Amikor elengeded az irányítás igényét vagy azt, hogy te legyél a főnök a kapcsolatban, megtapasztalod a természet hullámzását, és a szerelemben ez a világot jelenti. Ez a hét közelebb hoz téged és a párodat egymáshoz, mint eddig bármikor. Fogadd el!

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Vízöntő

A 2023. augusztus 7-13. közötti héten a kreativitás kihozza belőled a szerelmet, és ha ezt a kreatív folyamatot megosztod azzal a személlyel, akivel kapcsolatban élsz, az összehoz titeket. Talán véletlenül rábukkantatok a fiatalság forrására, úgymond, ami úgy hat a párkapcsolatotokra, mint a gyógyító balzsam. A kreativitás az, ami a gyógyulást szítja a ti esetetekben.

Ez minden, amire kettőtöknek szüksége volt. Hogy valamilyen ügy vagy produkció égisze alatt egyesüljetek. Amikor együtt dolgoztok, célt találtok, és ez a cél még erősebbé teszi a kapcsolatotok alapját. Ez a hét az együttlét és a funkcionális kreativitás hete. Erőt ad a jövőbeli közös vállalkozásokhoz is.

X