Bika

Ha valaha is szakítani akartál volna a pároddal, az már megtörtént volna. így amikor ez a hét minden csínjával-bínjával beköszönt, már tudod, hogy semmi sem állhat közéd és a szerelmed közé. A 2023. július 31. – augusztus 6. közötti hét néhány próbatételt ígér, de már tudod, hogy kiálltad az idő próbáját, és talán még azt is meglátod, milyen ügyesen állítja eléd az univerzum ezeket a próbatételeket.

Ki gondolta volna, hogy túljárhatsz az univerzum eszén? Akkor viszont bármit is teszel vagy nem teszel, az a terv része. Vicces, hogy így működik. Érzed, hogy az Oroszlán évszak ereje támogatja a szerelmedet, és bármi történjék is, te és a párod szilárdan álltok a megpróbáltatásokkal szemben. Ezt a csatát már megnyertétek. Itt az ideje, hogy megnyugodjatok.

Nyilas

Amit ez a hét nem tud meghiúsítani, az az a képesség, hogy meghiúsítsa az iránt a személy iránt érzett, egyszempontú szerelmedet, akit a lelki társadnak nevezel. Még csak nem is kell látnod ezt a személyt. Elég egy szó tőle, és máris jobb lesz az egész heted. Semmit sem tehet ellene bármelyik tranzit. Lehet, hogy itt-ott lesznek pillanataid, hiszen néhány huncut tranzit egyszerűen csak azért van, hogy a gombjaidat nyomogassa, de ez közel sem fogja csökkenteni az elszántságodat.

Szereted a személyedet, és ezzel vége a történetnek. Nem érdekel, mit gondolnak mások, és nem törődsz a véleményükkel vagy az elvárásaikkal sem. A saját utadat járod az életedben, és az a személy, akit életed szerelmeként ismersz, ugyanezen a pályán halad. Nem szereted őket másoknak való bemutatkozásként, és nem is regisztrálod, hogy mások léteznek. Ez a te szerelmi történeted és senki másé.

Bak

Az Oroszlán-szezon nem mindig a kedvenc évszakod, és ezen az első héten, 2023. július 31. és augusztus 6. között úgy érezheted, hogy nyomás alatt vagy. A Szaturnusz energiája általában a kedvedre dolgozik, és azt is érezheted, hogy olyasmit kell tenned, amit nem feltétlenül akarsz. A szerelmi életeddel kapcsolatban még az is előfordulhat, hogy nehezményezed, hogy bármit is „meg kell tenned”.

Mégis, ez a személy megérdemli a teljes figyelmedet, és hosszú távon rá fogsz jönni, hogy az egód megakadályoz abban, hogy teljes mértékben megtapasztald a szerelmét. Így aztán, mint az az okos és rátermett Bak, aki vagy, elengeded a gátlásaidat, és belevágsz. Amit cserébe a sok próbálkozásért kapsz, az a szeretet és a kedvesség gyönyörű megtapasztalása. Végül is megérte. Élvezd a szeretetteljes hetet.

X