A horoszkóp szerint ez a csillagjegyek valódi életcélja

Kos: felérni a csúcsra

A Kos eleme a tűz, ezért nem véletlen, hogy mindig és mindenben a fejlődés, az előremenetel lebeg a szeme előtt. Ha azt mondod neki, nem lehetséges, bebizonyítja, igenis lehet. Legyen szó bármilyen témáról, az élet bármilyen területéről, a Kos azonnal beleveti magát, és addig nem nyugszik, amíg el nem végezte a kitűzött feladatot. Nem olyan fából faragták, hogy ölbe tett kézzel várjon, amíg a dolgok majd maguktól megoldódnak.

Bika: állandóság

A Bika eleme a föld, ezért egész életét az építkezésnek szenteli, legyen szó munkáról, családról, az élet bármely területéről. Párkapcsolatában a harmóniára törekszik, egyúttal nyugodt légkört teremtsen a párja és önmaga számára. Nem szereti, ha bármilyen gond „belerondít” az idilli hangulatba. Fontos számára az anyagi anyagi biztonság, ezért a költekezés sosem lesz a legfőbb célja. Az állandóságra, stabilitásra törekszik egész életében.

Ikrek: boldog és vidám világ

Az Ikrek levegő jegy, a kommunikáció szakértője. Nemcsak remek hallgató, hanem nagyszerű előadó is. Mondanivalójával azonnal elnyeri a többiek szimpátiáját. Remekül érzi magát, ha másokkal trollkodhat, amikor szellemes megjegyzéseket tehet, felkeltve magára mások figyelmét. Ő az, aki boldog, vidám világot szeretne önmaga körül látni.

Rák: empátia

A Rák eleme a víz, éppen ezért nagyon érzelmes, empatikus csillagjegy, aki szívén viseli mások sorsát is. Ha valami gondod van, nála jobb alanyt keresve sem találhatnál, akinek a vállán kisírod a bánatodat. Őt pontosan az együttérzés, a szeretet kiterjesztése hajtja.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek