A holdciklus tele van hullámvölgyekkel, de minden szakasz kritikus jelentőségű. Ha az újhold által leginkább érintett csillagjegyek közé tartozol, akkor tudod, hogy a kezdetek éppoly félelmetesek lehetnek, mint amilyen keserédes a vég.

Ha hosszú út áll előtted, ne feledd, hogy mindig lehetetlennek tűnik a célba érkezés, amikor még az első lépést sem tetted meg!
A tavasz első újholdja március 21-én következik be, amikor a szenvedélyes és versengő Kosban jár, hangsúlyozva azt a vágyunkat, hogy kövessük a megérzéseinket és cselekedjünk a vágyaink szerint. Túl sokáig vergődtél a Halak évszak álmos és sírós energiájában, ezért üdvözöld a Kos tüzes lángjait.

Most kiváló az alkalom arra, hogy kitűzz egy célt, és szíved-lelked beleadva dolgozz, mert ha van valami, amiben a Kos biztos, az a győzelem.

Ezt már olvastad?
Szombati Tarot előrejelzés minden csillagjegy számára, 2023. június 10.

Ez az újhold azért különleges, mert pontosan a Kos 0. fokára esik. A 0. fok ugyanis az állatövi jegy legtisztább megnyilvánulását, valamint egy új utazás kezdetét jelképezi.

Ha a nap-, hold- vagy felkelőjegyed az alábbi csillagjegyek valamelyikébe esik, a közelgő újhold a Kosban jelentős fordulópontot jelenthet az életedben.

Ezeket a csillagjegyeket érinti leginkább az újhold.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X