Kos (március 21. – április 20.)

Bízom az Univerzumban, hogy a helyes irányba vezeti lépteimet, és bízom az intuíciómban, hogy tudja, melyik utat kell követnem a legnagyobb jó érdekében. Elengedek mindent, ami visszatart, elengedek minden érzést és sérelmet, ami megrekedt, és hagyom, hogy a változás és a gyógyulás segítsen elindulni egy új úton, amelynek végén felfedezem a feltétel nélküli szeretetet és boldogságot.

Bika (április 21 – május 21)

Békét kötök magammal és a múltammal, magam mögött hagyva mindent, ami már nem szolgál engem. A jelenben horgonyozom le, és hálás vagyok az Univerzumnak mindazért, amit nyújt nekem. Elengedem a gyötrelmeket, elengedem a drámát és a stresszt, és hagyom, hogy elárasszon az Univerzum által küldött gyógyító energia, most, kifejezetten nekem. Most és itt élek, a pillanatnak élek, élvezem a jelent és a jövőt.

Ezt már olvastad?
A három csillagjegy, akik 2023 áprilisában biztosan meggazdagodnak

Ikrek (május 22 – június 21)

Az Univerzum minden leckéjét lehetőségnek veszem, hogy tanuljak, hogy megváltozzak, hogy jobbá, bölcsebbé és kedvesebbé váljak, mind magamhoz, mind a körülöttem élőkhöz. Hagyom, hogy a gyógyulás magával ragadjon, úgy döntök, hogy gyógyult emberként haladok előre az életben, készen arra, hogy befogadjam a legértékesebb ajándékokat, amelyeket az Univerzum küldött nekem. Én vagyok a béke, a nyugalom és a harmónia.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X