Kos

Kos, a mai nap energiáid arra késztetnek, hogy rendezni és értelmet adni akarj a dolgoknak, különösen, ha érzésekről és személyes ügyekről van szó.

Számos jel mutat arra, hogy a kölcsönös megértés és a társas kapcsolatok nagyobb hangsúlyt kapnak. Jól kijössz valakivel, vagy rájössz, hogy miért alakult ki probléma a múltban.

Pozitív fejlemények lesznek a családdal, az otthonnal vagy a pénzügyi ügyekkel kapcsolatban. Bár a beszélgetések előnyösek, a végső következtetések vagy döntések még nem biztos, hogy megalapozottak.

A Merkúrnak még van néhány napja hátra a retrográd mozgásából, és lehet, hogy egy történetnek több értelme van. Mivel ez belülről fakad, a boldogság természetesebb, és sokkal könnyebb is együtt gördülni az eseményekkel.

Ezt már olvastad?
Szombati Tarot előrejelzés minden csillagjegy számára, 2023. június 10.

Az életed bizonyos aspektusainak egyszerűsítése, különösen azoké, amelyek a belső világodhoz, az otthonodhoz vagy a családi életedhez kapcsolódnak, bizonyos szintű elégedettséget hozhat neked.

Bika

Bika, ha lehangoltnak érzed magad, egy felemelő beszélgetés vagy egy pozitív hír segíthet. Mivel a Merkúr még néhány napig hátráló mozgásban lesz a jegyedben, nagyon fontos, hogy továbbra is szánj időt a közelmúlt eseményeinek és gondolatainak feldolgozására.

Lesznek hibák, késedelmek és félreértések, de ha nyitott szemmel jársz, könnyebben feldolgozhatod a problémákat, és közben még jól is fogod érezni magad.

Ez a nap termékeny nap az új ismeretek megszerzésére, talán a múltról. Élvezed, hogy te irányíthatod a helyzetet, és hogy rendben tartod magad.

A Vénusz-Szaturnusz tranzit kedvez a csapatmunkának, a megállapodásoknak és olyan tevékenységeknek, amelyek segítenek egy projekt vagy barátság megerősítésében.

Ezt már olvastad?
Ennek a 3 csillagjegynek nagyszerű napja lesz június 10-én

Van egy személy vagy egy csoport az életedben, aki támogat és bátorít, hogy egy ötletet vagy érdeklődési kört a saját előnyödre folytass.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X