Kos

Ma motivált vagy, hogy elvégezd a dolgodat, és a céljaid elérésére összpontosítasz, Kos. Ha időt szánsz arra, hogy megszervezd a feladataidat és megtervezd a következő lépéseidet, javulást fogsz tapasztalni az általános közérzetedben.

A Hold és a Mars szembenállása felszínre hozhatja a már egy ideje eltemetett frusztrációkat. Ideális esetben ez a tranzit arra ösztönöz, hogy megoldj egy problémát, de vigyáznod kell a türelmetlenséggel.

Bár erős a vágyad, hogy megoldd a problémákat, elvégezd a munkát, vagy elkezdj dolgozni a projektjeiden, a nap folyamán később úgy találhatod, hogy a dolgok szociális aspektusai elvonhatják a figyelmedet.

Ez a nap váratlan lehetőségeket vagy megszakításokat hozhat számodra, és ennek következtében kísértésbe eshetsz, hogy szeszélyből cselekedj. Ahhoz, hogy támogatni tudd a fejlesztéseket, törekedj arra, hogy megtisztítsd a pszichés hulladékot, és jobban megértsd, milyen változtatásokra van szükséged.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy szívfajdalma meggyógyul június 8-án

Bika

Ma, Bika, a Hold különösen támogatja a gondtalanabb és spontánabb oldaladat, annak ellenére, hogy a nap későbbi részében valószínűleg a felelősség és az ambíciók fogják uralni a gondolataidat.

Ha feszült környezetben vagy, a Hold-Mars szembenállás az idegeidre mehet, ezért igyekezz minél inkább koncentrálni és újrafókuszálni.

Azt a lehetőséget, hogy ma kihívást jelent számodra a versengés, alakítsd át úgy, hogy az építő jellegű fejlesztésekhez szükséges motivációdat táplálja. Kicsit feszültnek érezheted magad, mert a Vénusz és az Uránusz részvételével a mai nap folyamán egy kihívásra kerül sor.

Negatív hatással lehet rád mások megbízhatatlansága, vagy valaki más zavaró módon versenghet a figyelmedért. Könnyen az idegeidre mehetnek mások, és a türelmetlenség kimutatása nem segít a helyzeten. Hajlamos lehetsz arra, hogy bajt okozz vagy szeszélyből cselekedj, de tudatosan döntsd el, hogy nem hagyod, hogy a belső zűrzavar lelassítson.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X