Kos

Kos, mivel a Hold a magánéleted házában tölti a napot, arra biztat, hogy nyugodj meg, és tartsd magad visszafogottan.

Mivel a Merkúr ma egyenesbe lép, most kiváló alkalom van arra, hogy érzelmileg felfrissítsd magad, vagy hogy lazábban állj hozzá a dolgokhoz.

Bár a Merkúr retrográd szakaszának befejezése örvendetes megkönnyebbülés lehet, fontos tudni, hogy a ma bekövetkező változás némi zavart vagy viszályt okozhat.

Az elkövetkező napokban a kommunikáció nyitottabbá és átláthatóbbá válik, információk keringenek, vagy korábban elhalasztott kezdeményezések haladnak előre.

Felkészültebbnek fogod érezni magad arra, hogy előrehaladj a terveiddel, és pontos információk alapján hozz döntéseket.

Ez egy csodálatos tranzit a tisztánlátás javítására és olyan területek felszabadítására, amelyek az elmúlt hetekben a radar alá kerültek vagy elakadtak.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy szívfajdalma meggyógyul június 8-án

Bika

Bika, a Merkúr retrográd időszaka ma véget ér, így minden akadály vagy késedelem elhárulhat. A most zajló változás zavarba ejtő lehet, ezért mindenképpen szánj rá időt.

Az elkövetkező napokban az életed egyszerűsítése előnyösnek bizonyul, de még mindig szánj időt a gondolkodásra és az információgyűjtésre, mielőtt bármilyen döntést hoznál.

Ahogy egyre több információ válik elérhetővé, és új perspektívát kapsz, a késedelmek megszűnnek, és a bizonytalanság időszakának véget kell érnie.

A Hold az egész napot a barátságok házában tölti, arra ösztönözve, hogy keress olyan embereket, akik osztják az értékeidet, vagy olyan barátokat, akik elfogadnak olyannak, amilyen vagy.

Türelemmel a kapcsolati dinamikák jellemzően jól alakulnak.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X