Kos

Kos, mivel a Hold a magánéleted házában tölti a napot, arra biztat, hogy nyugodj meg, és tartsd magad visszafogottan.

Mivel a Merkúr ma egyenesbe lép, most kiváló alkalom van arra, hogy érzelmileg felfrissítsd magad, vagy hogy lazábban állj hozzá a dolgokhoz.

Bár a Merkúr retrográd szakaszának befejezése örvendetes megkönnyebbülés lehet, fontos tudni, hogy a ma bekövetkező változás némi zavart vagy viszályt okozhat.

Az elkövetkező napokban a kommunikáció nyitottabbá és átláthatóbbá válik, információk keringenek, vagy korábban elhalasztott kezdeményezések haladnak előre.

Felkészültebbnek fogod érezni magad arra, hogy előrehaladj a terveiddel, és pontos információk alapján hozz döntéseket.

Ez egy csodálatos tranzit a tisztánlátás javítására és olyan területek felszabadítására, amelyek az elmúlt hetekben a radar alá kerültek vagy elakadtak.

Bika

Bika, a Merkúr retrográd időszaka ma véget ér, így minden akadály vagy késedelem elhárulhat. A most zajló változás zavarba ejtő lehet, ezért mindenképpen szánj rá időt.

Az elkövetkező napokban az életed egyszerűsítése előnyösnek bizonyul, de még mindig szánj időt a gondolkodásra és az információgyűjtésre, mielőtt bármilyen döntést hoznál.

Ahogy egyre több információ válik elérhetővé, és új perspektívát kapsz, a késedelmek megszűnnek, és a bizonytalanság időszakának véget kell érnie.

A Hold az egész napot a barátságok házában tölti, arra ösztönözve, hogy keress olyan embereket, akik osztják az értékeidet, vagy olyan barátokat, akik elfogadnak olyannak, amilyen vagy.

Türelemmel a kapcsolati dinamikák jellemzően jól alakulnak.

Ikrek

Ikrek, a Hold az egész napot a hírnév, a státusz és a karrier házában tölti. Ennek eredményeképpen elég könnyen átveszed a vezetést, és inkább a felelősséget hárítod magadra.

De még ha szeretnéd is, hogy ez a tranzit egyértelmű válaszokat adjon neked, vannak olyan aspektusai a napnak, amelyek zavarba ejtőek lehetnek.

A jövőben rengeteg lehetőséged lesz a körülmények javítására, ha megpróbálsz tanulni a most, a Merkúr egyenesbe lépésével felmerülő frusztrációkból.

Legyél tekintettel a világban ma végbemenő változásra, és gondosan válaszd meg a csatáid és a szavaid. Mivel nagy a zűrzavar, valószínűleg nem kellene arra koncentrálnod, hogy mit mondanak, és mit nem.

Rák

Rák, a Merkúr már több mint három hete retrográd, de hamarosan egyenesbe fordul. Azok a kapcsolatok és erőfeszítések, amelyeket eddig késedelmek vagy útakadályok hátráltattak, elkezdenek előre haladni.

Az elkövetkező napokban és hetekben a kényes kérdések és a határozatlanság megszűnik. Egyelőre nagyon figyelj oda az interakcióidra, és tartsd szem előtt, hogy esetleg életbevágóan fontos információk felett elsiklasz.

Tekintsd a mai és a holnapi napot átmeneti napoknak a legjobb eredmények elérése érdekében. Amikor a Merkúr irányt vált, a kommunikáció zavarossá válhat.

Mivel a félreértések bosszantóak és néha teljesen feleslegesek lehetnek, most még nem a legjobb alkalom arra, hogy érzékeny témákat hozz szóba.

A szociális ágazatodban egyenesbe forduló Merkúr lehetőséget teremt a tisztánlátásra és a megértésre a családoddal és a közeli barátaiddal.

Oroszlán

Oroszlán, miután több mint három hétig volt retrográd, a Merkúr ma egyenesbe kerül. Bár ez azt jelzi, hogy a nehézségek és akadályok hamarosan megszűnnek, a mai nap a változások napja, és időnként eléggé zavaros lehet!

Valamit megtervezni és kommunikálni bonyolult lehet. Mindazonáltal a Merkúr egyenesbe lépése azzal a hatással járhat, hogy feloldja azokat a projekteket és erőfeszítéseket, amelyek az elmúlt hetekben késlekedtek.

A munkahelyi projektek előrehaladnak, és megnyílik a kommunikáció, különösen a munkatársakkal, a felettesekkel, a szülőkkel és a vezetőkkel.

Az elkövetkező napokban észreveheted, hogy a köd felszáll, és valószínűleg konkrétabbá vagy világosabbá válnak a céljaid.

Szűz

Szűz, előfordulhat, hogy közlekedési vagy kommunikációs problémákkal kell megküzdened; annak ellenére azonban, hogy az ilyen jellegű kérdések az elmúlt három hétben gyakoribbá váltak, a legtöbb probléma a közeljövőben megoldódik.

Miután április 21. óta retrográd mozgásban van, a Merkúr végre egyenesbe kerül, és bár ez a fejlődés benyomását keltheti, a múlt hibáit még mindig be kell pótolnod ahhoz, hogy megtisztuljon az út.

Legyél kissé óvatosabb a kommunikációban, mert félreértések valószínűsíthetőek. Jó esély van arra, hogy néhány projektedben változás áll be, különösen a publikálás, a megosztás, a jog vagy az oktatás területén.

A legjobb, ha egyelőre nem sieted el a terveid megvalósítását, és ebben segít a Hold-Neptunusz együttállás és a Mars-Neptunusz tranzit.

A dolgok perspektívába helyezése és az összképre való összpontosítás sok örömet hozhat, különösen a családdal kapcsolatban.

Mérleg

Mérleg, ma a kommunikáció nehézségekbe ütközhet számodra, ez a nehézség azonban csak átmeneti és múló. A Merkúr ugyanis több mint három hetes hátráló mozgása után egyenesbe kerül.

Ez jó hír lehet a pénzügyekkel és az intim kapcsolatokkal kapcsolatos ügyekben, mivel valószínű, hogy életed ezen aspektusai tisztábbá válnak.

A mai változással fontos, hogy szem előtt tartsd a tájékozódást és a kommunikációt. Amint alkalmazkodtál az új körülményekhez, észreveheted, hogy a korábban tapasztalt útlezárások és lassulások már nem jelentenek problémát.

Az elkövetkező napokban és hetekben azonban még találkozhatsz néhány problémával. Jó formában leszel, ha pénzzel vagy részidős bérleti joggal fogsz tárgyalni.

Skorpió

Skorpió, a Merkúr több mint három hetes retrográd mozgása után egyenesbe kerül. Ez a változás segít feloldani az információs blokkokat, de némi átrendeződést igényelhet.

Számíts nagyobb tisztánlátásra, különösen a kapcsolataidban, ahogy a Merkúr lassan felgyorsul, és magabiztosabbnak érzed magad a helyes döntések meghozatalában.

Ez különösen akkor igaz, ha eddig azzal küzdöttél, hogy kitaláld, hogyan kommunikálj hatékonyan másokkal.

Egyelőre csak azt tartsd szem előtt, hogy különösen nagy figyelmet fordíts az interakcióidra, mert fennáll a veszélye, hogy fontos részletekről maradsz le. Még ne ugorj fejest a cselekvésbe!

Ehelyett legyél nyitott az új információk befogadására. Könnyebb lesz időt szakítanod magadra, mert a Hold a Neptunusszal áll együtt, és a Mars és a Neptunusz között trigon áll fenn.

Nyilas

Nyilas, a mai nap energiái megnehezíthetik a dolgok elvégzését, különösen azokét, amelyek a munkáddal, a családoddal vagy az egészségeddel kapcsolatosak.

Egy most bekövetkező változás azonban azt jelzi, hogy ezek az akadályok hamarosan elhárulnak. A kulcs az, hogy legyél még egy kicsit türelmes.

Ma ér véget a Merkúr retrográd szakasza, ami segít feloldani az információk dugulását.

Mivel a munkával és az egészséggel kapcsolatos kérdések várhatóan javulnak és tisztázódnak az elkövetkező napokban és hetekben, a mai és a holnapi nap némi éberséget igényel a részletekre való odafigyeléssel.

Az elmúlt hetekben visszaeséseket tapasztalhattál, vagy várhattál az információkra; most azonban a dolgok kezdhetnek felfelé ívelni.

A Hold tranzitja azt sugallja, hogy pihenj egy kicsit, lazíts, vagy fordíts egy kicsit több figyelmet a magánéletedre.

Bak

Bak, a mai holdtranzit kíváncsivá tesz téged. A Merkúr ma befejezi retrográd szakaszát, és irányt változtat, szabaddá téve az utat a kommunikáció számára, hogy a korábbinál gyorsabban és hatékonyabban haladjon.

Az elkövetkező napokban és hetekben azon kaphatod magad, hogy visszatérsz korábbi beszélgetésekre, amelyek nem voltak egyértelműek vagy nem vezettek sehova, de most már jobban megérted, mi ment rosszul.

Itt az ideje, hogy más szemszögből tekints a kihívásokra! Több információ válik elérhetővé, ami energiát szabadít fel az előrelépéshez.

Most azonban nem alkalmas az idő az elhamarkodott vagy bátor cselekvésre. A félreértésekre vagy a lassulásra tekints úgy, mint egy lehetőségre, hogy kifújd magad és finomítsd a céljaidat.

Vízöntő

Vízöntő, a Merkúr ma egyenesbe kerül. Annak ellenére azonban, hogy ez a változás a jövőben kevesebb határozatlanságot eredményez majd, a mai napot kissé kaotikusnak érezheted.

Jobb lesz a kommunikáció és további információk segítik majd a továbblépést. Az elkövetkező napokban és hetekben könnyebb lesz az életed, ahogy a projektek vagy a találkozók előrehaladnak, és a motivációd megnő.

Az elkezdett, de be nem fejezett házfelújítási projektek most újraindulnak. Mivel ez a változás gyors ütemben történik, fontos, hogy a dolgok a lehető legegyszerűbbek legyenek.

A Hold-Neptunusz együttállás és a Mars-Neptunusz trigon segít ebben. Intuitívabb és megfigyelőképesebb leszel.

Halak

Halak, ma a Merkúr befejezi április 21-én megkezdett retrográd szakaszát, és egyenesbe fordul. Ez nagyon bíztató hír, azonban pillanatnyi zavart okozhat.

Az elkövetkező napokban és hetekben némi előrehaladást érhetsz el a halogatott projektekben, bár az érdekedben áll, hogy ne siettesd a cselekvést, az új indításokat vagy a nagy horderejű döntéseket.

További információk érkeznek majd, és ezek megkönnyítik a döntéshozatalt. Igyekezz olyan tevékenységeken dolgozni, amelyek hozzájárulnak a késedelmek kiküszöböléséhez, és amelyek elindítják a folyamatot az előrelépéshez.

Jobban képes vagy felülemelkedni a zavarodottságon és élvezni a családi életet, ha a Hold a jegyedben áll. Könnyebben kapcsolódhatsz az intuíciódhoz és a szeretteidhez.

X