Kos

Kos, ez egy jó nap az üzleti élethez, valamint a legtöbb személyes, érzelmi vagy kulisszák mögötti dolog élvezetéhez. Nyugodt vagy és élvezed a folyamatot!

Most a másoknak való segítségnyújtás is elégedettséget hozhat neked. Mivel intuíciód és képzelőerőd élesebb, egy már folyamatban lévő projektet is kibontakoztathatsz.

Még ha nagyon motivált is vagy ma a munka elvégzésére, akkor is hasznos, ha szánsz egy kis időt magadra.

Ha valamivel kapcsolatban van egy megérzésed, különösen, ha az a mai üzleti vagy pénzügyi ügyekkel kapcsolatos, akkor ez a megérzés valószínűleg helyes.

Hamarosan némi enyhülést fogsz tapasztalni a közelmúltbeli nyomás alól. Később a nap folyamán azonban learathatod annak a rendnek az előnyeit, amelyet a gondolataidban kialakítottál.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki Tarot előrejelzés minden csillagjegy számára, 2023. június 8.

Ez segíteni fog abban, hogy kevésbé érezd magad túlterheltnek, zsúfoltnak vagy szétszórtnak. A Merkúr Szaturnusz-fényszöge miatt jobban tudsz majd a részletekre koncentrálni, mint az összképre.

Az újhold előtti napon jobb, ha lassabb tempóban haladsz.

Bika

Bika, jelentős előrelépést tehetsz a tanulásban, vagy megoldást találhatsz egy olyan problémára, amely ma már régóta foglalkoztat. A nagyobb szabadság és spontaneitás iránti vágyad is növekszik.

A Nap a jegyedben harmóniában áll a Neptunusszal, ami segít megnyitni az elmédet és a szívedet az új lehetőségek előtt. Ez az aspektus arra ösztönöz, hogy a dolgok és emberek pozitív aspektusaira összpontosítson, ne pedig a hiányosságaikra.

Reményeid és eszményeid ma különleges helyet foglalnak el a szívedben, és úgy találhatod, hogy mások segítése a beteljesülés érzését hozza számodra.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy szívfajdalma meggyógyul június 8-án

A nap előrehaladtával úgy fogod találni, hogy jobban tudsz majd a részletekre vagy a dolgok gyakorlati szempontjaira összpontosítani.

Egy kapcsolat most a tisztelet vagy a megbízhatóság korábban elérhetetlen szintjét érheti el. Ma, az újhold előtti napon szánj egy kis időt arra, hogy elgondolkodj azon, hogy milyen változásokra vagy új kezdetekre készülhetsz a jövő héten.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X