Kos

Lehetséges, hogy a mai nap energiái arra késztetnek, hogy újrakezdd, Kos. Az újhold a naptérképednek azon a részén történik, amely azért felelős, hogy mennyi pénzt keresel, mennyire vagy kényelmes, és mennyire érzed magad biztonságban.

Nagyban támaszkodik a megérzéseire, különösen, ha pénzzel, jövedelemmel, személyes erőforrásokkal, értéktárgyakkal és a saját értéktudatával kapcsolatos kérdésekről van szó.

Valószínűleg bátorítást, inspirációt és elszántságot érzel majd a pozitív változásokra most, hogy itt az ideje újrakezdeni a céllal, a megbecsüléssel és a stabilitással kapcsolatos kérdéseket.

Egy hiányérzet, egy álom vagy egy hirtelen támadt félelem, hogy nem vagy ura a helyzetnek, vagy egy olyan élmény, amely felidézi a számodra legfontosabb embereket vagy dolgokat, mind-mind az irányítás átvételére ösztönözhetnek.

Ezt már olvastad?
Ennek a 3 csillagjegynek nagy szerencséje lesz a szerelmi életében június 10-én

Nem ritka, hogy az ember körülményeivel kapcsolatos pillanatnyi bizonytalanságérzet hajtóerőként szolgál a helyzetének javítására irányuló erőfeszítésekhez. A pénzügyi forrásokkal való gazdálkodás lehet ennek az őrületnek a középpontjában.

Bika

A ma bekövetkező újhold elsősorban rád, Bika, összpontosít. Nagyobb céltudatossággal, inspirációval, elszántsággal és reménnyel rendelkezel, és mindezeket a tulajdonságaidat megosztod a világgal.

Az elkövetkező héten lehetőséged nyílik arra, hogy újragondold magad vagy újrakezdj olyan területeken, mint a világról alkotott perspektívád, a személyiségképed, a függetlenséged szintje, a kilátásaid vagy a vízióid.

Az elkövetkező napokban olyan helyzetben találhatod magad, hogy kihasználhatod a kínálkozó lehetőségeket. Az a vágyad, hogy megértsenek, lássanak és meghallgassanak, hangsúlyosabbá válik, és érdekeltté válhatsz az önbemutatásod vagy az önképed javításában, ami egy új kezdet útját kövezheti ki.

Ezt már olvastad?
Szombati Tarot előrejelzés minden csillagjegy számára, 2023. június 10.

Itt az ideje, hogy tisztázd a dolgokat, különösen, ha az a benyomásod, hogy mások nem igazán értik, min mész keresztül. Próbálj meg nem túl gyorsan belevágni új projektekbe vagy indításokba, és kerüld el, hogy indokolatlan nyomást gyakorolj magadra. A tettek embere vagy, és ma kifinomultan viseled magad. Lehetséges, hogy most különösen motiváltnak érzed magad, hogy mentálisan megerőltesd magad.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X