Kos

Kos, a Mars, az uralkodó bolygód ma megkezdi átvonulását az ötödik napházadon. Ez a 7 hetes tranzit fokozott lendületet, ösztönzést és energiát hoz kreatív, szórakoztató és romantikus világodba.

Ez egy olyan időszak, amikor jobban összpontosíthatsz kreatív életedre, hobbijaidra vagy szenvedélyeidre. Ez egy jó időszak arra, hogy utánajárj annak, amire a szíved igazán vágyik, feltéve, hogy jól irányítod az energiádat.

A közvetlen módszered nagyszerű eredményeket hoz. Július 10-ig nehéz időszakon mész keresztül a kapcsolataidban.

Lehet, hogy egy kapcsolatod új szintre lép. Ugyanakkor sok lehet a makacsság, ami ma megnehezíti a kompromisszumkészséget.

A kapcsolatokban a bizonytalanságok a szokásosnál jobban nőnek, vagy egy barátságban a problémák kritikus pontra juthatnak. Félreérthető jelzések is érkezhetnek.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy szívfajdalma meggyógyul június 8-án

Ahelyett, hogy ragaszkodnál a negatív érzelmekhez és hagynád, hogy azok felemésszenek, próbáld meg elengedni és megszabadulni tőlük.

Bika

Bika, ma a Mars megkezdi átvonulását az otthon és a család házán, ami azt jelenti, hogy mától július 10-ig a magánéletedre összpontosítasz.

Ez a tranzit arra késztet majd, hogy a semmiből javítsd és felújítsd az életedet, különösen az otthoni világodat illetően. Emellett motiváltabbá tesz arra, hogy tegyél valamit a kihívást jelentő helyzetekkel vagy kapcsolatokkal kapcsolatban.

A következő hetekben ingadozhat az energiaszinted és a motivációd, de most kiváló alkalom, hogy az otthonoddal és a családoddal kapcsolatos ügyekkel foglalkozz.

Próbáld meg nem elfojtani a dühödet, védd magad és a környezeted, és próbálj meg nem túlságosan védekezni. A Plútóval szemben álló Mars rávilágíthat a személyes és a szakmai kötelezettségeid közötti konfliktusra.

Ezt már olvastad?
Június 8. szerencsés nap a szerelemben a következő csillagejgyek számára

Dolgozz azon, hogy jobb egyensúlyt találj. Az igényeid, preferenciáid és törekvéseid jobb megértése segíthet hosszú távú és karriercéljaid tisztázásában.

A családi körben azonban hatalmi harcok vagy eltemetett problémák kerülhetnek felszínre, és nehéz lehet elengedni, még akkor is, ha tudod, hogy ez a legjobb.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X