Kos

Kos, a mai Merkúr holdnégyszöggel kihívást jelenthet számodra, hogy a fejed és a szíved szinkronba kerüljön egymással; most azonban méregteleníthetsz.

Bár a mai nap nem a legjobb alkalom arra, hogy fontos döntéseket hozzatok, mégis jó alkalom arra, hogy érezzétek, hogy egyre nagyobb izgalmat érezzetek azok iránt a dolgok iránt, amelyeken dolgoztok és tanuljátok.

Az életed gyakorlati és logisztikai aspektusainak gondozása jelenleg a legjobb út a kiteljesedéshez. Az alapokra való összpontosítás most nagyszerű jutalmakat hozhat.

Találd meg a módját annak, hogyan egyszerűsítheted le az életedet és csökkentheted a munka mennyiségét. Olyan gyümölcsöző kapcsolatokat alakítasz ki, amelyek segítenek pénzügyi, biztonsági és stabilitási céljaid elérésében.

Bika

Bika, a Hold jelenleg a napjegyed csúcsán áll, és a gondolataid valószínűleg a céljaidra, a felelősségeidre és az általános teljesítményedre összpontosulnak.

Próbálj meg nem elsietni egy döntést vagy beszélgetést kezdeni egy témáról, mielőtt az megfelelő lenne, és helyette inkább arra koncentrálj, hogy türelmes légy.

Ne engedj a nyomásnak, hogy tovább lépj valamin, mielőtt érzelmileg felkészültél volna rá. A mai nap tökéletes arra, hogy tartalmas kapcsolatokat ápoljon másokkal.

Talán kifizetődőnek találod, ha segíthetsz egy másik személynek új készségek kifejlesztésében vagy lehetőségeinek bővítésében.

Ikrek

Ikrek, ma inspirációt keresel, és ez egy boldog menekülés lehet az életed hétköznapi, unalmas vagy rutinszerű aspektusaiból.

Ha viszont rengeteg dolgon kell gondolkodnod, vagy egy nehéz problémát kell megoldanod rögtön reggel, akkor úgy érzed, túlterhelt vagy.

Előfordulhat, hogy nem tudsz valamire teljes figyelmet szentelni anélkül, hogy elmerülnél a gondolataidban. Később a nap folyamán sokkal könnyebb összpontosítani és elvégezni a munkát.

A nap energiái felhívják a figyelmedet arra, hogy milyen fontos, hogy hasznos spirituális elveket alkalmazz az életedben. Amikor másokba veted a bizalmadat, velük együtt növekedsz.

Rák

Rák, te ma sokkal figyelmesebb vagy. Itt az ideje, hogy tervet és stratégiát dolgozz ki. Vigyázz, hogy ne hozz meggondolatlan döntéseket egy barátsággal kapcsolatban, ha valamit meggonldatlanul hagytál.

Lehet, hogy feleslegesen nagy nyomást helyezel magadra. A beszélgetések is feszültté vagy érzelmileg terhelté válhatnak.

Ma hajlamos vagy magadban élni, és annak ellenére, hogy megfigyelőképességed átlagon felüli, túl sokat olvasol ki olyan helyzetekből, amelyekben személyesen is érintett vagy.

Másfelől viszont ez egy termékeny időszak a különböző terveken és projekteken való közös munkára. A félreértések ellenére szerencsésnek érezheted magad a szerelemben vagy a barátságban.

Oroszlán

Oroszlán, a kapcsolataidon lesz a hangsúly, és sok múlik azon, hogy jól érzed-e magad egy hozzád közel álló személlyel.

Ha nézeteltérésed van egy szeretteddel, az csüggedté tehet. Fontos észben tartani, hogy mások megjegyzései időnként hasznosak lehetnek, akár egyetértesz velük, akár nem, mert így vagy úgy, de beindíthatják a gondolkodásodat.

Egy másik nézőpont megszerzésével javíthatod az önmagadról alkotott képedet és az életed irányításának képességét.

Szerencsére a nap előrehaladtával egyre nagyobb motivációra és elszántságra teszel szert. Arra vonatkozóan is éleslátó ismeretekre teszel szert, hogy miként állíthatod kihívások elé magad, és előnyödre válhat, ha további feladatokat vállalsz.

A valósággal való szembenézés, a helyzethez való felemelkedés és az önfegyelem erősödése segít önbecsülésed építésében.

Szűz

Szűz, a munkád és a rutinod fontossága felerősödik. Ha még nem végezted el a szükséges kutatásokat, valószínűleg a legjobb, ha vársz egy döntés meghozatalával, még akkor is, ha a nap korai szakaszában úgy érzed, hogy nyomás nehezedik rád, hogy elhamarkodottan dönts.

A legjobb, ha nem aggódsz túl sokat a különböző nézőpontok vagy az elhibázott irányok miatt. A nap előrehaladtával javul a koncentrációs képességed, mivel uralkodó bolygód, a Merkúr fényszög aspektust alkot a Szaturnusszal, a gyakorlatiasság bolygójával.

Szeretnéd a dolgokat jól csinálni. Felvilágosító és felfrissítő gondolatok, tanulmányok és tevékenységek is hasznodra válhatnak, és értékes kapcsolatokat alakíthatsz ki barátaiddal, társaiddal, tanáraiddal, vezetőiddel vagy tanácsadóiddal.

A barátokkal vagy egy csoporttal megosztott ötletek különösen gyógyítóak és hasznosak lehetnek ebben az időszakban.

Mérleg

Mérleg, téged olyan tevékenységek vonzzanak, amelyek szórakozással járnak. Mindazonáltal ma nehéz lehet megszabadulni a komolyabb vagy elgondolkodtató gondolatoktól.

Bár egy részed szeretné könnyedén tartani a dolgokat, egy másik részed nem tud nem tudom figyelmen kívül hagyni vagy elmenekülni a problémák elől. A vegyes érzelmek közepette a legjobb, ha inkább csak csinálod, mintsem terveket vagy döntéseket hozol.

A jó hír az, hogy a nap előrehaladtával a motiváció egyre természetesebben jön. Ráadásul azt is tapasztalhatod, hogy a hírneved fellendül, vagy hogy kötődést alakítasz ki valakivel, aki hasonló célokkal és elképzelésekkel rendelkezik.

Tudod, hogy mit szeretnél elérni a dolgok nagy egészében. Lehetnek olyan jó kapcsolatok, amelyek segítenek támogatást szerezni, akár anyagi, akár más módon, vagy hasznos pszichológiai forrásokat, stratégiákat.

Skorpió

Skorpió, a szokásosnál erősebbnek érzed a családiasság érzését, vagy a biztonság és a kényelem vonzása erősebb.

Ma nagy nyomás nehezedhet rád, hogy gyors döntéseket hozz, vagy túl hamar beszélj egy témáról, annak ellenére, hogy jobban vonzódsz az egyszerű, ismerős arcokhoz és terekhez…

Néhány ember az életedben zavarba ejtő lesz, vagy félreértések adódhatnak a beszélgetésekből. Próbáld meg, hogy a napodat ne siklassák ki egymással versengő igények.

A jobb struktúrát és meghatározottságot hoz. Hasznos lehet, ha a nyomás vagy a figyelem egy részét leveszed magadról.

Az energiák kedvezőek ahhoz, hogy olyan kapcsolatokra tegyél szert, amelyek segíthetnek a tanulmányaid előrehaladásában és a látóköröd bővítésében.

Nyilas

Nyilas, elégedettséget érzel azokban a tevékenységekben, amelyek fizikailag aktívak és szellemileg ösztönzőek maradnak számodra. Vigyázz, hogy ne vállalj túl sokat, mert ez az idegeidre mehet, és rossz döntésekhez vezethet.
Még ha keményen dolgozol is azon, hogy túllépj rajta, most valószínűleg sok minden jár a fejedben, akár függőben lévő döntések, akár gondolkodnivalók formájában.

Ragaszkodsz egy olyan múltbéli problémához, amit nem sikerült megoldanod. A jó hír az, hogy a nap előrehaladtával egyre könnyebb lesz az igazán fontos dolgokra koncentrálni.

Kiváló helyzetben vagy ahhoz is, hogy megfigyeléseket tegyél, és új meglátásokat szerezz egy kapcsolatoddal vagy önmagaddal kapcsolatban. Ha megosztod erőforrásaidat egy másik személlyel, vagy más módon gazdálkodsz a pénzzel, az céltudatos és pozitív lehet.

Bak

Bak, a Hold energiája ma az igényeidre és a vágyaidra helyezi a hangsúlyt, arra ösztönöz, hogy a lehető legtöbbet hozd ki abból, amid már van, vagy bővítsd ki azt, amid már van, ahelyett, hogy új ötletek kidolgozására vagy új projektek megvalósítására összpontosítanál.

Egy részed több interakcióra vágyik, még akkor is, ha ma inkább a megszokott és kényelmes tevékenységekhez, emberekhez és helyzetekhez ragaszkodnál.

Próbálj meg nem túl hamar beszélni egy témáról, vagy ne legyél túlságosan komolytalan a nap elején. Még ha a nap során közös érzések vagy célok is merülnek fel, a végére csodálatosan reális hangulatban lehetsz.

Olyan részleteknek is értelmet adsz, amelyek korábban vagy a múltban elkerülték a figyelmedet. A romantikus és kreatív kapcsolatok egyaránt jótékonyan hathatnak a fejlődésedre és a kiteljesedésedre.

Vízöntő

Vízöntő, ezen a napon az érzelmi szükségleteid kerülnek előtérbe. Még ha ezek az igények sürgősnek is tűnnek, jobb, ha nem sietsz.
Némi nyomást fogsz érezni, hogy már a nap elején döntened kell; ehhez azonban türelemre van szükséged, mert még nem rendelkezel minden szükséges információval.

A nap előrehaladtával egyre természetesebbé válik, hogy egyszerre csak egy dologra specializálódj, arra a dologra összpontosíts, és azt irányítsd, ahelyett, hogy szétszórnád az energiáidat.

Ez a gondolkodásmód segíthet a stressz levezetésében vagy egy probléma megoldásának megtalálásában. Kiváló helyzetben vagy ahhoz is, hogy olyan kapcsolatot teremts, amely nagyon hasznosnak bizonyulhat.

Halak

Halak, mivel a Hold a tizenkettedik házadban tölti a napot, érdemes egy időre eltávolodnod a stresszes helyzetektől.

A hangsúlyt a múltra helyezheted, pontosabban arra, amit a múltban esetleg elhagytál, vagy amit nem sikerült megoldanod.

Bár ma kihívást jelenthet számodra, hogy megkapd a szükséges pihenést vagy méregtelenítést, igyekezz kiiktatni néhány zavaró tényezőt.

Amikor kilépsz a csendes közjátékból, jobban meg tudod majd érteni a szükségleteidet. A legjobb stratégia a mai tranzitok kezelésére az alapos megközelítés.

Valaki vagy valamilyen új információ segít eligazodni, vagy hozzájárul a projektjeidhez vagy képességeidhez. A tanulás, az utazás, a kreativitás, a szerelembe esés és a tanulás ösztönzőleg hat.

X