Kos

Kos, életednek egy olyan szakaszába lépsz, amely ideális arra, hogy olyan szabályokat és struktúrákat vagy célokat határozz meg, amelyek alapvetően megerősítenek téged és a számodra fontos embereket. Az elintézetlenül maradt érzelmi ügyek elintézése is kielégítő lehet.

Ma az emberek nagyobb valószínűséggel emlékeznek meg és értékelik a figyelmes gesztusokat, mert azok nagyobb súlyt hordoznak, mint általában.

Megérted a türelem, a tervezés és a jó dolgok gondozásának fontosságát, hogy azok hosszabb ideig fennmaradjanak. Most lemondanod egy élvezetről jó ötletnek tűnhet, ha ezzel időt takarítassz meg, és a jövőben nagyobb előnyökhöz vezet.

A Hold ma a veled szemben álló jegybe lép, és néhány napig ott is marad. Ez idő alatt több időt kell magaddal töltened, vagy egyszerűen csak elszakadnod a megszokottól. A legjobb eredmények érdekében most tegyél erőfeszítéseket a mentális rendetlenséged felszámolására. Ma a Hold a Szaturnusszal fog együttállni, ami szelíd emlékeztetőül szolgál arra, hogy mennyire fontos időt szánnod a pihenésre és a kikapcsolódásra.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy szívfajdalma meggyógyul június 8-án

Bika

Bika, ma mások mélyebben megbecsülnek téged az eddigi hozzájárulásaidért és elkötelezettségedért. Ha betartasz néhány egyszerű irányelvet, az segít tisztázni a lelkiismeretedet, és a tanulmányaidnak, valamint a kommunikációdnak is jótékonyan hathat.

Jutalom és esetleg tartalmas visszajelzés vár ma azokra, akik hajlandóak együttműködni. Valamire, amit most teszel, valószínűleg hosszabb ideig emlékeznek majd mások.

A jelen pillanat kiváló alkalom arra, hogy kreatív és eredeti ötleteidet a való életben kamatoztasd. Ma erős késztetést érezhetsz arra, hogy produktív legyél, még akkor is, ha kevésbé az anyagiak, mint inkább a boldogság keresésére összpontosítasz. Éppen ellenkezőleg, ezen a napon, mielőtt a Merkúr egyenesbe kerülne, mindent meg kell tenned annak érdekében, hogy ne állapodj meg egy döntésben, vagy ne vonj le következtetéseket.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X