Kos

Kos, ma könnyebben félreteheted a túlgondolkodásra való hajlamodat, és kapcsolatba léphetsz az intuícióddal.

A háztartási ügyekre vagy hosszú távú projektekre szeretnél összpontosítani, és egy jövőre vonatkozó álom motivál.

Motivált vagy, hogy keményen dolgozz egy idillibb családi életért. Mások csodálják egyedi varázslatodat, még akkor is, ha néha kissé zárkózott tudsz lenni.

Ma a Hold a te jegyedbe lép, ami az érzelmi újjászületés érzését hozza magával. Az intuíciód telitalálat, és a legjobb, ha követed az ösztöneidet, és hagysz magadnak némi mozgásteret abban, hogy hogyan közelítsd meg a napot.

Bika

A ma aktív Mars-Neptunusz trigon megkönnyíti, hogy megértsd, amit mások mondanak, Bika. Mivel egyszerre vagy lelkes és érzékeny, az emberek rendkívül szeretetre méltónak találnak.

Erős motivációs érzéseket kelthet benned a vágy, hogy egy projekten dolgozz, új vállalkozásba kezdj, személyes érdeklődésednek élj, kapcsolatot teremts, vagy tanulj.

Lehetséges, hogy egy barátod vagy egy csoport segít abban, hogy nagyon kötődj a világhoz vagy inspiráljon. Ha intuitív vagy pszichés kapcsolatot érzel más emberekkel, az igazán segíthet az interakciók virágzásához.

A közös munka gyümölcsöző és céltudatos lehet. Ezenkívül, ha egy cél érdekében lépéseket teszel, vagy egy álmot követsz, az segíthet abban, hogy erősebbnek és határozottabbnak érezd magad. A motivációdat, hogy mások felé fordulj, kapcsolatot teremts velük, vagy olyan dolgot kövess, ami valóban érdekel téged, más emberek táplálják.

Ikrek

Ma neked, Ikrek, egyáltalán nem fog gondot okozni, hogy optimistább lelkiállapotba kerülj. Lehetséges, hogy a mai nap kiválóan alkalmas lesz arra, hogy valami jelentős dolgot építs és fejlessz ki magadnak, vagy hogy megalapozd a jelentős törekvéseket és projekteket.

A Mars a Jupiterrel harmóniában a második napházadban állva egyedülálló módon megérteti veled, hogy mi az, amit igazán értékelsz, és hogy a képességeid hogyan viszonyulnak másokéhoz.

A Neptunusz az életutad és a karriered szektorában áll. Használd ki ezt az időt arra, hogy álmodozz, gyűjtsd össze az erőforrásaidat, vagy keress máshol inspirációt; az ihletettség érzésének hatására megnő az energiaszinted.

Szabadon követhetsz olyan ötleteket és dolgokat, amelyek nem mindennapiak és csodálatosak! Pénzügyi intuíciód jelenleg erős lehet, és a ma megtapasztalt tevékenységek vagy érzelmek tágabb értelemben is jelezhetik számodra, hogy milyen irányba mozdulsz el.

Rák

Rák, az intuíciód ma nagyon aktív és pontos, és a kötődés, amelyet egy bizonyos személyhez vagy egy konkrét projekthez fűzöl, szenvedélyes lehet.

Az energiák erősek, és ennek eredményeképpen bármilyen tevékenység, amelyet választasz, a képzelőerőd és az intuíciód megnövekedett képességének előnyére válik. Neked viszont megvan a lehetőséged arra, hogy különösen pozitív hatást gyakorolj mások életére.

A céljaid vagy törekvéseid másokkal való közlése nagyon kielégítő lehet, és növelheti a motivációd és az energiád szintjét is.

Felüdülés látni, hogy ilyen jótékony és megbocsátó életszemlélettel rendelkezel. A mai nap energiái abban is segítenek, hogy új perspektívát kapj a szakmai életeddel vagy más anyagi gondokkal kapcsolatban. Képes vagy segítséget szerezni a színfalak mögül, szerencsésen jársz, vagy éppen most jól érzed magad.

Oroszlán

Oroszlán, ma úgy érzed, hogy támogatnak, vagy szívesen vállalod a támogató szerepét. Úgy találhatod, hogy a négyszemközti beszélgetések, egy titok felfedezése vagy egyszerűen csak a megfigyelés jótékony hatással lehet rád.

A Mars harmóniában van a Neptunusszal a magánéleted szektorában, ami prémium csatornákat nyit meg számodra, hogy kifejezd legtitkosabb álmaidat és fantáziáidat, valamint legmélyebb vágyaidat.

Az itt és most megosztott tevékenységek vagy kinyilatkoztatások új szintre emelhetik a kapcsolatot. Valami, amiről eddig nem tudtál, vagy amit nem vettél észre, nyilvánvalóvá válik, és teljessé teszi a képet; vagy pedig egy probléma kezd magától megoldódni.

Bár lehet, hogy most még kissé korai lenne a tervekkel előrehaladni, mindenképpen nagy erőfeszítéseket tehetsz afelé, és még az is lehet, hogy új inspirációt vagy motivációt találsz a további munkához. Bár ez inkább a magánéleti és csendesebb oldalra esik, a mai nap jó nap a vonzalom és a mágnesesség szempontjából.

Szűz

Kedves Szűz, a ma bekövetkező bolygóállások és átvonulások egy kicsit megkönnyítik a feszültségek elengedésének folyamatát. Egy barát vagy társ támogatása nagyon bátorító lehet.

Az erős érzések arra ösztönözhetnek, hogy konstruktívan lépj fel egy problémával kapcsolatban, különösen, ha ez a probléma egy álmodhoz vagy fantáziádhoz kapcsolódik.

Még ha jelenleg csak kevés információ áll is rendelkezésre, az ember ösztönei hatékonyan működnek. A Mars és a Neptunusz harmonikus kapcsolatának köszönhetően úgy találhatod, hogy az intellektus helyett inkább az ösztöneidre összpontosítva jobban érzed magad.

Mivel ebben az időszakban erős az intuitív kapcsolat érzése, kiváló lehetőség a közös munkára vagy a kötődések erősítésére más emberekkel, különösen a barátokkal és a romantikus partnerekkel. Ha azt szeretnéd, hogy az intuíciód hatékonyan működjön, akkor a legcélszerűbb, ha lelassítasz, és olyan tempóban haladsz, ami számodra kényelmes.

Mérleg

A ma átvonuló bolygók megkönnyítik, hogy elengedd az aggodalmakat, és ne elemezd túl a helyzeteket.

A megérzéseidre hallgatva erősebb céltudatosságot alakíthatsz ki, és tisztázhatod hosszú távú céljaidat. A karriereddel, az egészségeddel és az életutaddal kapcsolatos céljaid most fantáziadúsan összeállnak.

Ez utalhat arra a pillanatra is, amikor egy személy vagy akár egy projekt erőteljes vonzalom vagy varázslat miatt megragadja a figyelmed. A figyelmed egy kapcsolat vagy törekvés finomabb vagy árnyaltabb aspektusaira irányul, még akkor is, ha ezeknek az aspektusoknak a konkrétumai jelenleg kevésbé világosak számodra.

A saját személyes körülményeidben megvan a lehetősége egy erőteljes intuitív kapcsolatnak más emberekkel. Az is lehetséges, hogy támogatást kapsz a munkahelyeden folytatott projektjeidhez és törekvéseidhez, vagy úgy érzed, hogy jobban kötődsz a munkádhoz, és jobban inspirál a munkád. Minél fantáziadúsabb vagy motiválóbb lesz ma a munkád, annál hatékonyabb leszel.

Skorpió

Mivel a Mars jelenleg a horoszkópodnak abban a szektorában tartózkodik, amely a szellemmel foglalkozik, különösen fontos, Skorpió, hogy amikor csak lehet, kiszakadj a rutinból.

A Marsnak a horoszkópodnak ebben az ágazatában való elhelyezkedése kedvező a természetes energiád és az önérvényesítő képességed szempontjából, mivel kevésbé valószínűvé teszi, hogy más emberek és külső körülmények megakadályoznának abban, hogy a céljaidat és az érdeklődési körödet érvényesítsd.

Hitedet és optimizmusodat ma erősíti, hogy a Mars harmonikus fényszöget alkot a Neptunusszal, ami szintén az érzelmeid felerősödését hozza magával. Lehetséges, hogy más emberek segítőkészebbek vagy támogatóbbak lesznek veled szemben.

A preferenciáid egyediek, és örömteli módon az elmúlt években jelentősen fejlődött az emberek és az eszmék megértése. Lehetséges, hogy előrelépést érsz el egy kapcsolatban. Ez az időszak arra is alkalmas, hogy élvezd a munkádat, és megoldást találj kisebb problémákra.

Nyilas

Ma, Nyilas, nem lesz gondod azzal, hogy elengedd a túlgondolkodásra való hajlamot. A képzelet és a fantasztikus elemek jelentős szerepet játszanak.

A Mars és a Neptunusz befolyása felerősíti az érzelmeidet és serkenti az intuíciódat, ami arra késztet, hogy olyan tevékenységek felé fordulj, amelyek segítenek a kihívások leküzdésében, a gyógyulásban vagy egy álom megvalósításában.

Ha a legjobb eredményeket akarod elérni, olyan tevékenységeket keress, amelyeknek van jelentőségük számodra, vagy amelyeket szívesen végzel. Az energiaszinted növekedni fog, ahogy az inspirációd növekszik.

Ami azt illeti, a színfalak mögött vagy privát környezetben zajló tevékenységek lehetnek a legvonzóbbak. Élvezned kell, amit csinálsz, vagy legalábbis magasabb célt és értelmet kell adnod neki, mint amit jelenleg szolgál.

Képes vagy mélyebbre nézni annál, mint ami a szemnek látszik, legyen szó akár egy személyről vagy egy helyzetről. A mai nap kiváló alkalom lehet arra, hogy mélyebb szinten kapcsolódj valakivel.

Bak

Ma, Bak, jobban fogod tudni kihasználni a körülményeket, amelyekben találod magad. Mivel a Mars és a Neptunusz ma tranzitban van, megvan rá a lehetőség, hogy kapcsolatba kerülsz egy különleges személlyel, vagy figyelemre méltó ötletekre és felismerésekre jutsz.

Ez egy remek alkalom arra, hogy kötődj másokhoz, akár te vagy az, aki támogatja, akár valaki más teszi ezt helyetted. A cserék különösen tartalmasak lehetnek.

Sokkal egyszerűbb eredeti megoldásokat kitalálni a problémákra, és minél inspiráltabb vagy, annál több energia áll majd a rendelkezésedre.

A beszélgetések, valamint a gondolatok és ötletek különösen kreatívak vagy élénkek. Az, hogy másoknak segíthetsz, most nagyfokú elégedettséget nyújthat.

Vízöntő

Vízöntő, a mai nap Mars-Neptunusz aspektusa segít az akadályok leküzdésében és a kihívások leküzdésében. Lehetséges, hogy azt szeretnéd, hogy a munkád, az anyagi törekvéseid és a téged érdeklő dolgok egy kicsit több értelmet vagy varázslatot kapjanak.

Szerencsére ez kiváló időszak lehet arra, hogy felfedezéseket tegyél az egészségeddel vagy a közérzeteddel kapcsolatban, gyógyító szándékú tevékenységeket folytass, vásárlás közben hasznos tárgyakat szerezz, és természetesen megoldd a problémáidat.

A cselekvésre és a változásra való törekvésed miatt különösen nyitott vagy az újszerű vagy szokatlan megközelítésekre.

Ha most egy kicsit több színt vagy fantáziát visz a munkájába és a rutinjába, az csodákra képes. Most van itt az ideje, hogy olyan ötleteken gondolkodj, amelyekkel pénzt kereshetsz.

Halak

Halak, rá fogsz jönni, hogy a legjobb stratégia, amit ma alkalmazhatsz, az, hogy vagy kiélvezed a pillanatokat, ahogy eltelnek, vagy lelassítasz, hogy levegőhöz juss.

A Mars-Neptunusz tranzit során úgy tűnhet, hogy minél többet segítesz másoknak, és minél inkább megosztod, amid van, annál több erőforrást vonzanak hozzád természetes módon.

Különösen hasznos lehet, ha kreatív és fantáziadús lehetőségeket találsz, amelyeken keresztül levezetheted a benned felgyülemlett frusztrációt.

Mágneses személyiséged és vonzerőd mások számára nagyon erős. Úgy tűnik, mintha mindenki egy darabot akarna belőled!

Az erős érzések és impulzusok hajlamosak új irányba lökni, mert a tettvágy most erős; ugyanakkor tisztában vagy azzal is, hogy szükséged van arra, hogy visszafogd magad, hogy az intuíciód beindulhasson.

X