Kos

Kos, a pozitív energia összekapcsolja a kommunikációt és a tanulást a kreativitással az életedben, és késztetést érzel arra, hogy valamit véghezvigyél. Olyan információkhoz juthatsz, amelyek új lehetőségek előtt nyitják meg az utat, szeretetteljes kommunikációban vagy innovatív tanulási élményben lehet részed, vagy izgalmas új kapcsolatokat köthetsz. Ahogy a nap előrehaladtával egyre jobban belefeledkezel az olyan tevékenységekbe, amelyek jól érzed magad és örömet okoznak neked, érdemes lesz vigyáznod, hogy ne próbálj meg túl gyorsan erőltetni valamit.

Emellett próbálj meg nem olyan sokat vállalni, hogy kiégj, mielőtt igazán belelendülnél. A siker titka az, hogy mindent megteszel azért, hogy megszelídítsd az olyan késztetéseket, mint a túlzásba vitel, a túlzott ígérgetés vagy a túl nagy lendülettel való védekezés. Manapság a szerelem és a pénz nem nagyon fér meg egymás mellett. A legjobb, ha mindenben mértékletességre törekszel.

Bika

Bika, ma lelkesnek, sőt, egy kicsit versengőnek is érzed magad. Ne hagyd figyelmen kívül az önző hajlamot reggel; hasznos lehet, ha ez egy egészséges adag önközpontúság. Az otthoni élet néha elég pezsgő lehet. Erős a vágy, hogy a ház körüli vagy a családdal kapcsolatos problémákkal foglalkozz, és nagy az esélye annak, hogy nagyszerű javulást érj el. Ma nehezen tűrheted az életed problémás aspektusait, ami meglehetősen hirtelen késztetést válthat ki arra, hogy változtatásokat vagy javításokat eszközölj az életedben.

A nap folyamán igyekezz tartózkodni attól, hogy túl nagy nyomást gyakorolj magadra, hogy mindent egyszerre kelljen elvégezned. Kérdezd meg magadtól, hogy a késztetések valódi szükségletből fakadnak-e, vagy csupán az unalom eredménye.

Az alaposan átgondolt terveket véghez lehet vinni, de a Mars-Jupiter-tranzit ahhoz vezethet, hogy túlértékeli a tényleges lehetőségeket. Ha nagy a tét, érdemes egy átláthatóbb napra halasztani. Álmodj nagyot, de ne veszítsd szem elől a valóságot.

Ikrek

Ikrek, több bátorság van a tetteidben, és talán a kommunikációdban is, különösen akkor, ha információkat adsz magadról. A Nap és a Mars fényszöge szenvedélyes, de visszafogott hangulatot hoz. A nap előrehaladtával azonban egyre közelebb kerülünk a Mars Jupiter négyzetéhez, ami a következő napon következik be. Ez gyors cselekvésre ösztönözhet bennünket, és arra késztethet, hogy azt higgyük, többet érhetünk el vagy többet vállalhatunk, mint ami valójában lehetséges.

A ma reggeli Mars-Jupiter tranzit dinamikus és impulzív energiát ad a napnak. Hajlamosak vagyunk a túlzott drámaiságra és a kapkodó cselekvésre. Ennek a hatásnak a hatására könnyen feldúltak, lelkesek vagy izgatottak leszünk.

Izgatottak lehetünk a kilátásaink miatt, de talán túlságosan elhamarkodottan, túl gyorsan lépünk, pénzt fektetünk valamibe, ami további megfontolást igényel, vagy túlbecsüljük azt, amire mi (vagy a világ) képesek vagyunk. Vigyázzunk az arroganciával. Könnyen előfordulhat, hogy annyira megragadunk azokon a dolgokon, amelyeket el akarunk érni, hogy szem elől tévesztjük azt, ami valójában lehetséges.

Ha sietünk, előfordulhat, hogy a vártnál keményebben dolgozunk. Mindazonáltal, ha némi józan észt alkalmazunk a helyzetre, most jó alkalom lenne arra, hogy használjuk a képzelőerőnket, és új lehetőségeket fontolgassunk. Próbáljunk meg nem túlhangsúlyozni egy olyan problémát, amely nem igényel nagy összpontosítást. Nyitottak vagyunk az új javaslatokra, de az indításokra vagy kötelezettségvállalásokra valószínűleg várni kell.

Rák

Rák, akkor valószínűleg értékelni fogod a ma elérhető új ötleteket. Elhatalmasodik rajtad a vágy, hogy valami olyasmit csinálj, ami teljesen eltér a megszokottól. Nagyobb valószínűséggel veszel részt sokféle tevékenységben, még akkor is, ha ezek többsége a színfalak mögött zajlik. Magabiztosságod nagy, és az akaraterőd is lenyűgöző. Lehet, hogy épp a megfelelő mennyiségű versengést tapasztalod, ami motivál és előrevisz.

Mindazonáltal a nap előrehaladtával hajlamos vagy túlzásokba esni vagy túlzásba esni. Bár a bátorság és a magabiztosság, hogy a dolgok véghezviteléhez kiváló, figyelned kell az olyan döntésekre, amelyek inkább izgatottságból, mint szükségből fakadnak. Az is előfordulhat, hogy vissza kell fognod azokat az impulzusokat, hogy túl sok pénzt, túl gyorsan vagy felesleges dolgokra költs. A Mars-Jupiter-tranzit megköveteli, hogy kiállj magadért, ha mások nem tisztelnek téged.

Oroszlán

Oroszlán, erős késztetést érzel arra, hogy változtass vagy javíts az életeden, különösen a boldogság elérésére irányuló terveid és a másokkal való kapcsolataid tekintetében. Motivációt kaphatsz arra, hogy előrelépj egy személyes célod, álmod vagy terved megvalósításában, vagy váratlan kapcsolatot teremthetsz egy jó emberrel.

A Mars jelenleg a te jegyedben halad, ami időnként elhamarkodott cselekvésre késztethet; ha azonban az intuíciódra összpontosítasz, ahelyett, hogy egyszerűen reagálnál a körülötted lévő emberekre, akkor jól vagy.

A mai nap folyamán a Mars és a Jupiter egy aspektust alkotnak, ami nagy energiát fog teremteni. Másrészt hajlamos vagy arra, hogy eldobj egy lehetőséget azzal, hogy túlléped a szükséges mértéket. Ha túl messzire vagy túl gyorsan mész, az tönkretehet valamit, ami egyébként élvezetes. A türelmetlenség ahhoz vezethet, hogy nyomást gyakorolsz magadra.

Szűz

Szűz, a mai átvonulások miatt a legjobb, ha minél hamarabb foglalkozol a problémákkal, ahelyett, hogy hagynád, hogy tovább fejlődjenek. Nagy lelkesedés, nagy és szép érzések és szenvedélyek lehetnek most. Ugyanakkor jelentős a hajlam arra is, hogy még zöldebb legelőket keresve figyelmen kívül hagyd a pillanat szépségét.

A célod az kell legyen, hogy megragadj és a lehető legtöbbet hozza ki egy fantasztikus lehetőségből, anélkül, hogy túlzásba vinnéd. Ha túl messzire mész, a mostani terveid később nem biztos, hogy beválnak. Bár az embernek jó szándékai lehetnek, amikor ígéretet tesz, előfordulhat, hogy az ígéret a pillanat hevében vagy felfokozott érzések alapján születik.

Vegyen néhány lassú, mély lélegzetet, és halasszon el minden nagyobb döntést holnapra.

Mérleg

Mérleg, a mai nap alkalmas arra, hogy nyitottabbá válj a változásokra. Az új ötletek elfogadása és a különböző témák felfedezése természetes. Az emberek érzelmei intenzívek, és nagy az izgalom. Jó alkalom arra, hogy a saját tanulási vagy új tapasztalatok iránti igényedet úgy elégítsd ki, hogy másokkal együtt dolgozol valaminek az elérésén.

A nap előrehaladtával némi feszültséget okozhat, ha olyan ügyet próbálsz előbbre vinni, amelyet egyelőre jobb, ha békén hagysz. Te és a barátaid is túlságosan elhamarkodott döntéseket hoztok. Próbáld meg nem túlzásba vinni. Ha elégedetlenséged új fejleményeket és javulást eredményez, vagy ha ez bátorságot ad egy probléma megoldásához, akkor úgy dönthetsz, hogy kihasználod ezt az energiát, és a hasznodra fordítod.

Skorpió

Skorpió, ha felfedezed, hogy olyan erőforrásokhoz férsz hozzá, amelyekről korábban nem is tudtál, az célt szolgálhat és jutalmat hozhat neked. Ez egy termékeny időszak az üzleti életben, de talán érdemes visszafognod a lelkesedésedet, ha tudod, hogy igazad van, de mások még nem látják!

A nap előrehaladtával azt tapasztalod, hogy érzékenyebben reagálsz a bezártság vagy a korlátozás érzésére, különösen, ha kötelességgel, hírnévvel vagy karrierrel kapcsolatos kérdésről van szó. Bár inkább hajlamos vagy gyorsan dönteni, mégis további vizsgálatokra van szükség! Próbálj meg visszafogottan ítélkezni.

A motivációd, hogy elérd, amit elhatározol, az egekbe szökik, de figyelned kell arra, hogy ne hajlamos legyél túlságosan erőltetni magad.

Nyilas

Nyilas, szeretnéd, hogy más emberek vagy kapcsolatok révén fontosabbnak, élettel telibbnek és élénkebbnek érezd magad. Mások arra motiválnak, hogy merész lépéseket tegyél, vagy előrelépj egy ügyben. Ha motiváltnak érzed magad, akkor a Mars-Jupiter négyzet felé haladva nagyobb eséllyel kapcsolhatsz nagy sebességre.

Az elméd nyitott a nagyszerű ötletekre és lehetőségekre. Az lehet az érdekek, hogy elgondolkodj a kiigazításokon és fejlesztéseken, de nem szabad elsietnied a dolgokat.

Bak

Bak, nem szeretnéd, ha korlátoznának és nagyobb vágyat érezhetsz arra, hogy olyan ügyekben is lépéseket tegyél, amelyekkel eddig halogattad a foglalkozást. Erőteljes helyzetben vagy ahhoz, hogy problémákat oldj meg, és dolgokat húzz le a teendőid listájáról, és a munkád révén nagyszerű lehetőséged adódhat arra, hogy fontos kapcsolatokat köss.

A nap későbbi szakaszában feszültségek keletkeznek, mivel hajlamos vagy túl sokat próbálni túl kevés idő alatt elvégezni. Ahogy a Mars négyszögbe kerül a Jupiterrel az öröm és a szabadidő házában, a túlzásba vitel problémává válhat, különösen a romantika vagy a szórakozás terén.

Ambiciózus terjeszkedési terveid vannak, de fontos szem előtt tartanod, hogy egyszerűen nem vállalhatsz mindent egyszerre. A lelkesedés és az optimizmus miatt előfordulhat, hogy rosszul ítéled meg, mire leszel képes a későbbiekben.

Vízöntő

A Vízöntő optimista, és kész változtatásokra, különösen kreatív és kapcsolati téren.

Olyan kapcsolatokra teszel szert, amelyek előmozdítják a személyes érdekeidet, különösen az általad kedvelt tevékenységekkel kapcsolatban. A nap folyamán egy Mars-Jupiter négyszög kerül a képbe, ami valószínűleg némi izgalmat okoz, de hajlamos leszel arra is, hogy a dolgokat a végsőkig feszítsd!

A boldog fejlődés arra késztethet, hogy többet akarj. Ez a hozzáállás fejlődésre és tökéletesedésre ösztönözhet, de ha túlzásba viszed, akkor lemaradhatsz a jó dolgokról, és elfelejtheted értékelni azokat. Ennek következtében nehéz lehet, hogy az emberek nehezen tartják be a ma neked tett ígéreteiket. Legyél résen a hirtelen döntésekkel szemben, különösen, ha a családodról, partneredről és más szeretteidről van szó.

Ha képes vagy kihasználni ennek a befolyásnak a lelkesedését, és ellenállsz a túlzásoknak, akkor jó formában vagy.

Halak

Halak, megvan benned a motiváció, hogy változtass és javíts a dolgokon. Átrendezed a lakókörnyezetedet, vagy átrendezed a munkádat vagy a munkahelyi környezetedet. Most kevésbé függsz mások jóváhagyásától, és jobban bízol a saját ítélőképességedben, valamint kifelé fordulóbb vagy. Annak ellenére, hogy a mai nap a lelkesedésre és az érzelmeiddel való összhangra alkalmas, kerüld az impulzivitást.

A Mars négyzete a Jupiterrel kerül a képbe, és arra késztet, hogy túl gyorsan haladj. Ez a hatás szerencsésnek tűnik, de hajlamos túl messzire menni! Néha szükségünk van egy kis lökésre, hogy jelentős változásokat hajtsunk végre. Ezzel az aspektussal úgy érezheted, hogy többre vagy képes, mint amire képes vagy, ezért vigyázz, hogy ne terheld túl magad feladatokkal vagy kötelezettségekkel.

X