Kos

Kos, a mai napon hasznodra válik, ha megfontoltabban, nyugodtabban és egyenesebben állsz hozzá az életedhez.

Egy meghittebb és érzelmileg elkötelezettebb kapcsolat a dolgokkal, amelyeken dolgozol, vagy azokkal az emberekkel, akik fontosak számodra, elégedettséget fog okozni. Amíg a saját tempódban haladsz a hibaelhárítás során, addig támogató tranzitok állnak rendelkezésedre.

A lassúság a mai világban mégsem feltétlenül jelenti azt, hogy hagyományos; a korát megelőző ötletek bármikor felbukkanhatnak. A jelen pillanat hatékony a kreatív problémamegoldó ötletelésre.

Lehetőség van jelentős bónuszra vagy kényeztetésre. Benned már megvan a késztetés, hogy jobbá válj és előre lépj, és ez a késztetés tart téged mozgásban. Ha elkötelezett gondolkodásmóddal rendelkezel, sokkal többre vagy képes, mint amennyit normális esetben elérnél.

Ezt már olvastad?
Szombati Tarot előrejelzés minden csillagjegy számára, 2023. június 10.

Bika

Ma a Vénusz harmóniában van a Vestával, és ennek eredményeként jobban élvezed a munkádat és az ezzel járó felelősséget. Most jó alkalom van arra, hogy körül nézz, és értékeld életed egyszerűségét.

Segítséget kaphatsz a barátaidtól, testvéreidtől, szomszédaidtól vagy osztálytársaidtól. Elkötelezettséged jól látható és nagyon vonzó.

Készen kell állnod arra, hogy fontolóra vedd egy kérdés elhagyását, ha úgy találod, hogy az akadályoz a szórakozásban, a fejlődésben vagy a fejlődésben. A Mars és az Uránusz kedvező aspektust alkotott, ami a szokásosnál is könnyebbé teszi, hogy a saját személyes céljaidat összekapcsold a családod vagy szeretteid céljaival, és lehetővé teszi, hogy innovatív módszereket találj erre.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X