Kos

Kos, a Hold-Mars együttállás ma a felszínre hozza intenzív vágyaidat és szenvedélyeidet. Egy romantikus kapcsolatot a szokásosnál feszültebbnek érezhetsz, vagy a kreatív világod izgalmasabbá válhat.

A baráti versenyek motiválhatnak téged. Néhány dolog azonban ma felerősíti a bizonytalanságot vagy az érzékenységet.

A jegyedben álló Chiron és a Vénusz kihívást jelentő aspektusban áll, ami próbára teheti a képességedet, hogy átmenetileg kapcsolódj valakihez, akár mentálisan, akár érzelmileg, akár mindkettővel.

A problémák még bonyolultabbá válhatnak, ha a múltból származó kihívások kerülnek elő. Még ha a mai nap talán nem is a legjobb arra, hogy kielégítsd az igényeidet, figyelj oda rájuk.

Bika

Bika, ma a házzal kapcsolatos tevékenységekhez van kedved, vagy egy személyes ügyet szeretnél elintézni, mivel a Hold a Marssal együtt áll a negyedik napházadban.

Az érzelmeid erősebb motivációs forrásként szolgálhatnak, és erős vágyad van a személyes életedben a beteljesülésre. A legjobb erőfeszítéseid ellenére azonban a Chiron kihívást jelentő aspektusai miatt ma kihívást jelenthet, hogy igazán és mélyen kapcsolódj valakihez.

Mások reakciói megérinthetik a bizonytalanságodat, vagy alááshatják az önbizalmadat. Bár nagy a kísértés, hogy magadba szállj, vagy túlságosan is megpróbálj valamit, egyik sem válik a hasznodra.

Találd meg az arany középutat. Még jobb, ha gondoskodsz a saját igényeidről, és kényezteted magad, miközben elég nyitott és megközelíthető maradsz mások számára.

Ikrek

Ikrek, a Hold belép a kommunikációs házadba, és ott együtt áll a Marssal, felpezsdítve a kapcsolataidat, ötleteidet és beszélgetéseidet.

Lehet, hogy felfedezel egy új dolgot, amit szeretsz egy projektben vagy tanulási vállalkozásban, vagy egy új ötletet vagy témát, amiért szenvedélyesen rajongsz.

Az ajtók azonban még nem állnak nyitva előtted a Vénusz-Chiron négyzet miatt. Ez egy rövid és átmeneti hatás.

Megtanulod, hogy tudsz magadon segíteni, még akkor is, ha a mai nap nem a legjobb nap mások számára.

A pénzügyeiddel, kapcsolataiddal és üzleti ügyeiddel kapcsolatos fontosabb döntéseket azonban érdemes elhalasztanod, mert lehet, hogy nem vagy összhangban a valódi vágyaiddal és értékeiddel.

Rák

Rák, a Hold belép a második napházadba, csatlakozik a Marshoz, és arra ösztönöz, hogy cselekedj az érzelmeid alapján, vagy változtass az életeden.

Megtalálod a módját annak, hogy több biztonságot, kényelmet és stabilitást szerezz. A Vénusz-Kiron tranzit alatt azonban pillanatnyilag elgondolkodhatsz néhány dolgon. Ez az aspektus rejtett sebezhetőségeket és bizonytalanságokat tárhat fel.

Annak ellenére, hogy úgy tűnik, most jó alkalom van arra, hogy kitaláld, mit akarsz és mit értékelsz igazán.

A kapcsolatokban és az emberekben inkább különbségeket, mint hasonlóságokat érzékelsz, és azt is érezheted, hogy a tekintélyt parancsoló helyzetben lévők, például a szülők vagy a főnökök negatívan tekintenek rád, vagy csak a hibáidat látják.

Ez csak átmeneti, és ráirányíthatja a figyelmedet bizonyos területekre, amelyekre oda kell figyelned. Ha megengeded magadnak, hogy valóban lásd a hibáidat, és tanulj belőlük, kisebb valószínűséggel követed el őket újra.

Oroszlán

Oroszlán, a Hold belép a jegyedbe, és egyesíti erőit a Marssal. Az önirányított tevékenységek tűnnek ma a legjobbnak a számodra, mivel nagyobb figyelmet fordítasz az érzelmi szükségleteidre.

Személyes projektek motiválnak téged. A másokra gyakorolt befolyásod ma a szokásosnál nagyobb. A mai Vénusz-Nap-Hírnusz félnégyzet miatt azonban nyugtalannak érezheted magad.

Társasági vagy szerelmi életedben úgy érezheted, hogy kissé cserbenhagytak, vagy a másokkal való találkozások régi sebeket és jelenlegi bizonytalanságokat hozhatnak felszínre.

Lehet, hogy most nem látod tisztán a dolgokat. Ha nagyon kényelmetlenül érzed magad, segíthet, ha kicsit hátrébb lépsz, de ne menj túl messzire, és ne maradj le fontos élményekről.

Szűz

Szűz, a Hold két és fél napot tölt a magánéleted házában, a háttérben, a magánéletben és a kulisszák mögött zajló ügyekre irányítva a figyelmedet.

Mivel azonban a Hold és a Mars ma egyesíti erőit, a magánéleted élénk lesz, vagy a belső világod színes és inspiráló.

A pénzzel vagy a közös erőforrásokkal kapcsolatban azonban kisebb viták vagy félreértések adódhatnak a Nap, a Vénusz és a Chiron közötti feszült kapcsolat miatt.

Nehéz lehet megmondani, hogy egy kapcsolatnak extra gondoskodásra van-e szüksége ahhoz, hogy jól működjön, vagy elegendő lesz-e teret adni az embereknek és kerülni a problémák túlzott elemzését.

A baráti gesztusokat félre lehet értelmezni, a szóbeli kommunikáció félresikerülhet, és valószínűleg más kisebb szociális problémák is felmerülnek.

Bár általában jó ötlet hallgatni a belső hangra, ha az bűntudattal, félelemmel vagy aggodalommal van tele, az csak problémákhoz vezet.

Mérleg

Mérleg, új ötleteket vagy témákat keresel, amelyek érdekes gondolatmenetet nyitnak. Mivel a Hold a barátságok házába lép, és a Marssal együtt áll, a társasági életed izgalmas vagy vibráló energiával fog rendelkezni.

A kapcsolatépítés előnyei tagadhatatlanok, és nagyobb erőfeszítéseket teszel a hosszú távú célok és a boldogság érdekében.

Mivel azonban uralkodó bolygód, a Vénusz félnégyzetben áll a Nappal és a Chironnal, különösen óvatosan kell megválogatnod a szavaidat.

A dolgok, emberek és kapcsolatok értékének megítélésekor ma túl messzire mehetsz, vagy alul értékelhetsz dolgokat, ezért a fontos döntéseket tartogasd egy tisztább időpontra.

Skorpió

Skorpió, a Hold ma belép a tizedik napházadba, így a következő napokban jobban összpontosíthatsz a céljaidra.

A Holdnak a Marssal való együtt állása miatt ma nagyobb energiát vagy motivációt érezhetsz egy feladat elvégzésére vagy egy cél elérésére.

Tegyél meg mindent, hogy elengedj egy hiedelmet vagy véleményt, ha az zavar, de csak akkor, ha az elkezdi jelentősen befolyásolni a napodat.

Kihívást jelenthet, hogy felülemelkedj néhány problémán az életedben, de jobban jársz, ha egyelőre hátra lépsz vagy elvonatkoztatsz.

Ez a Vénusz-Chiron tranzit alatt nem a legjobb időszak az elismerésre vagy a pozitív visszajelzésekre. Szánj időt arra, hogy megoldd a problémáidat azokkal, akik megérdemlik a figyelmedet, ahelyett, hogy szűklátókörű embereknek magyarázkodsz.

Nyilas

Nyilas, ma a Hold belép a kilencedik napházadba, ahol a Marssal együtt állva felkelti az érdeklődésedet egy projekt, egy téma vagy egy ötlet iránt.

Bár a türelmetlenséget jobb elkerülni, a határaid óvatos feszegetése hasznos lehet. A témák vagy meggyőződések iránt szenvedélyes vagy, és a szóváltások élénkek lehetnek.

A Vénusz, a Nap és a Chiron miatt azonban úgy érezheted, hogy a nap „két lépést teszel előre, egyet hátra”. Lehetséges egy érzelmi visszatekintés.

Ha bizonytalanság vagy bűntudat van jelen, mint valószínűleg ma, ha intim és párkapcsolati kérdésekről van szó, átmenetileg nehéz lehet meglátni, hogy mit akarsz és mit értékelsz igazán.

Rövid távon kreatívan sebezhetőnek érezheted magad, és hajlamosabb lehetsz arra, hogy elrejtsd a fényed, mint hogy hagynád világítani.

Bak

Bak, a Hold ma több mint két napig halad át a nyolcadik napházadon. Ma együtt áll a Marssal, ami erős érzelmeket és a szokásosnál sürgetőbbnek tűnő vágyakat okozhat.

Új és izgalmas szikrák bontakozhatnak ki. Változtatásokat szeretnél végrehajtani a kapcsolatokban vagy a pénzügyekben. De bizonytalanságok is lehetnek ma, különösen a családdal vagy egy számodra fontos személlyel kapcsolatban.

Még ha eddig sikeresen el is rejtetted magad elől a bizonytalanságodat vagy a bűntudatodat, tanulj meg felismerni a saját viselkedésedben!

A kapcsolatokban ma kellemetlenségek vagy szakadékok lehetnek, de ezek csak átmenetiek. Ne menj ki a sodrodból, hogy valakinek a kedvében járj.

Vízöntő

Vízöntő, ma a Hold belép az ellenzéki jegyedbe, ahol több mint két napig marad. Ez nagyobb nyomást gyakorol rád, hogy jobb egyensúlyt találj.

A Hold és a Mars mai együtt állása felerősítheti a személyes kapcsolatokat vagy a romantikus érzelmeket. Inspirációt keresel, vagy szeretnéd magad fontosabbnak érezni a másokkal való interakciókon keresztül.

Bár frusztráló lehet, de a munkáddal vagy tanulmányaiddal kapcsolatos bizonytalan utasításokkal vagy homályossággal is találkozhatsz a hozzád közel állók részéről.

A Vénusz, a Nap és a Chiron jelenlegi kölcsönhatásaival a kapcsolatokkal vagy a munkahelyi életeddel kapcsolatos bizonytalanságok kerülnek előtérbe.

Kihívást jelenthet a döntések meghozatala vagy kielégítő tervek kidolgozása anélkül, hogy úgy érezné, hogy valami hiányzik.

Ezen érzések egy része bizonytalanságból fakadhat, ha bizalmi problémákkal küzdesz. Legyél türelmes; ez csak egy múló fázis.

Halak

Halak, a Hold egyesíti erőit a Marssal, amikor a munka, az egészség és a napi rutin házába lép.

Bár lehet, hogy kissé türelmetlen vagy, mert azonnal eredményt akarsz, a dolgok elvégzése küldetés lehet. A legjobb eredmények érdekében ma próbáld meg finoman erőltetni magad, ugyanakkor nyugodtan haladj előre.

A nap előrehaladtával tartsd szemmel a túlzott gondolatokat és kétségeket. A bizonytalanságok, különösen a pénzzel vagy a saját értékeddel kapcsolatosak, felzaklathatnak, és a bizonytalanság a teendőiddel kapcsolatban kimerítő lehet.

Az elkötelezettségeket és a következtetéseket lehetőleg halaszd későbbre. Próbáld meg nem magadra venni, ha a hozzád közel állók forrófejűek, mert valószínűleg ők is ugyanolyan bizonytalanok, mint te.

X