Kos

Kos, könnyű lesz számodra, hogy kielégítő módon fejezd ki magad. A jegyedben járó Jupiter trigont alkot a Holddal a spirituális szektorodban, ami fokozza az optimizmusodat és az önbizalmadat.

A Jupiternek valamivel több mint egy hét van hátra a Koson való áthaladásából. Használd ki a lehető legtöbbet azzal, hogy szélesíted a látókörödet a személyes érdeklődési köröd tekintetében, vagy vágj neki egy olyan kihívásnak, amely mindig is érdekelt, de nem volt elég bátorságod hozzá.

Próbálj meg újra melegséget és közelséget vinni az életedbe azokkal az emberekkel, akik fontosak számodra, ha a mai nap folyamán távolinak érzed magad tőlük.

Lehet, hogy azon kapod magad, hogy kötélhúzásba keveredsz aközött, hogy szükséged van a kikapcsolódásra és a környezetedbe való beilleszkedésre, illetve aközött, hogy a lehető leggyorsabban szeretnéd elvégezni a dolgaidat.

Ezt már olvastad?
Ennek a 3 csillagjegynek nagy szerencséje lesz a szerelmi életében június 10-én

Bika

Bika, a szokásosnál érzékenyebb vagy, és az önvizsgálat jó szolgálatot tesz neked. Ha végre rájössz, hogyan tudod magad középpontba helyezni, rendkívüli betekintést nyerhetsz az életedbe és a kapcsolataidba.

A mai nap tökéletes alkalom az elmélkedésre és a következő lépésed megtervezésére. A Jupiter az utolsó hetét a magánéleted házában tölti, mielőtt 16-án a jegyedbe lép, ami fokozott önbizalmat és optimizmust hoz.

Használd ki ezt a lehetőséget, hogy jobban megértsd, mi az, amire igazán vágysz. Később a nap folyamán próbálj meg a nagyobb összefüggésekre összpontosítani.

Az emberek most valami szokatlant szeretnének tenni, de ennek útjában akadályok állhatnak, például a menetrend megváltozása vagy a tervezés hiánya.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X