Ma, amikor a Hold az első negyedében van, a Nap a Skorpióban négyzettel kapcsolatban áll a Vízöntőben lévő Holddal. Ez a holdfázis gyakran válságérzetet kelt, és arra sarkall minket, hogy szembenézzünk a kihívásokkal és cselekedjünk.

Nem szokatlan, hogy a közelmúltbeli kezdetek ilyenkor találkoznak az első akadályokkal, ami próbálkozásokhoz, hibákhoz és némi feszültséghez vezet. Ennek az időszaknak azonban van egy jó oldala is – erőteljes motivációnak szolgál, hogy szándékainkat konkrét tettekké formáljuk. A nap folyamán a Nap harmonikus szextilbe kerül a Plútóval, és a Mars is ugyanezt teszi holnap. Ez a Nap-Plútó szextil bennünk lángra lobbantja a megújulás és a mélyebb értelem iránti vágyat, ami irányít bennünket tevékenységeinkben és kapcsolatainkban.

Erősíti elszántságunkat, ambícióinkat és általános elkötelezettségünket. Most van itt a megfelelő pillanat, hogy önfejlesztő erőfeszítéseket tegyünk, elérjük személyes céljainkat, és az életet friss, élénkítő perspektívákból közelítsük meg. Még ha a feszültség magas is lehet, ez a kozmikus együttállás arra sarkall bennünket, hogy energiánkat konstruktív módon irányítsuk. A változás és a növekedés iránti vágy erős, és a mai nap lehetőséget biztosít arra, hogy új megoldásokat találjunk, és alternatív nézőpontokat fogadjunk el. A kutatásba való bekapcsolódás vagy az új gondolati utak feltárása egyszerre lehet kifizetődő és tanulságos.

Ezt már olvastad?
Ezeknek a csillagjegyeknek lesz a legjobb napja December 5-én

A pozitív kozmikus hatásokhoz hozzájárul a Merkúr és a Chiron közötti trinagl – ez az égi tánc elősegíti a kölcsönös tanulást és megértést. Ez a bolygókapcsolat megkönnyíti érzelmeink nyílt és konstruktív kommunikációját, lehetővé téve számunkra, hogy szándékainkat releváns és könnyen megérthető módon fejezzük ki. Ebben az időszakban figyelmesebbek, megfigyelőbbek és fogékonyabbak leszünk a felismerések megszerzésére. Bár a szavak pontos megválasztása talán nem hordozza a legnagyobb jelentőséget, szándékaink közvetítése könnyebbé válik.

Jelenleg ez egy kiváló lehetőség arra, hogy érzékeny témákkal foglalkozzunk, és felfedezzük a problémamegoldás innovatív megközelítéseit. A növekedés és a személyes fejlődés lehetőségei bőségesek, és csak arra várnak, hogy kihasználjuk őket.

Lapozz a következő oldalra

Követező oldal
X