Ikrek

Kedves Ikrek! Az asztrális hatások ma lehetőséget adnak arra, hogy egy adott helyzetben új dimenziókba merülj, ami hihetetlenül ösztönző lehet. Őszintén ösztönözni fogod magad arra, hogy őszintén megvizsgáld a dolgokat, különösen a kapcsolatok terén. Konstruktív beszélgetések alakulhatnak ki, és mivel a Merkúr jelenleg a párkapcsolati szektorodban tartózkodik, lehetőséged nyílik arra, hogy learasd az interakciók előnyeit.

Az intimitás lendületet kap ebben az időszakban, és kedvező helyzetben találod magad ahhoz, hogy megerősítsd, helyrehozd, javítsd és javítsd a kapcsolatokat gazdagító eszmecserék révén. A Merkúr és a Chiron közötti harmonikus aspektus lehetővé teszi, hogy hitelesen közelítsd meg a helyzeteket, ami elősegíti az innovációt. A gyógyulás és a támogatás témái kerülnek a középpontba az interakcióidban.

Ezt már olvastad?
Ezeknek a csillagjegyeknek lesz a legjobb napja December 5-én

Emellett a mai nap jó alkalom a finom kiigazításokra és a stratégiai tervezésre. Az álláspontod kifejezése vagy a fontos kommunikáció irányítása jelentős szerepet játszhat céljaid előmozdításában. Használjátok ki ezt a napot arra, hogy tartalmas kapcsolatokat ápoljatok, és innovatív megközelítéseket fedezzetek fel mind a kapcsolataitokban, mind a mindennapi tevékenységeitekben.

X