Oroszlán

Kedves Oroszlán! A gondolatok és a viták, amelyekben ma részt veszel, felbecsülhetetlen lehetőségeket kínálnak a fejlődésre és a tanulásra. A partnerrel, szerelmi érdeklődéssel vagy gyermekekkel folytatott beszélgetések kifejezetten a személyes fejlődésre összpontosítanak, és gyógyító aspektust hordozhatnak magukban. Mivel a Merkúr jelenleg az örömszektorodon halad át, és a spirituális szektorodban harmonizál a Chironnal, a megértésben áttörések válnak lehetővé.

Az összetett témák kezelése könnyebben kezelhetővé válik, mivel az egyének hajlamosak a felszín alá merülni, és az élet finomságainak mélyebb megértését keresik. Különböző inspiráló ötletek hajtanak téged, és természetes számodra, hogy tudásod és tapasztalataid megosztásával másokat is inspirálj. A mai nap korábbi negyedholdjával járó impulzivitás lehetősége ellenére ez a nap értékes tanulságokat tartogat a saját szükségleteiddel és vágyaiddal kapcsolatban. Kedvező időszak a pénzügyi döntések meghozatalára vagy különleges vásárlásoknak való hódolásra is.

Ezt már olvastad?
Ők a legszerencsésebbek a szerelemben December 6-án

A bátorságod valószínűleg szárnyalni fog, különösen, ha a szereteted kifejezéséről vagy egyedi tulajdonságaid kiemeléséről van szó. Használd ki ezt a pozitív energiát arra, hogy felfedezd kapcsolataid mélyebb aspektusait, és szemérmetlenül mutasd meg hitelességedet.

X