Vízöntő

Kedves Vízöntő, ez az időszak izgalmas karrierlehetőségeket, személyes felfedezéseket és a hírneved megszilárdulását hozhatja. Elismerésben és megbecsülésben részesülhetsz a múltbeli vagy jelenlegi eredményeidért. Másik lehetőségként új érdeklődési területeket fedezhetsz fel, személyes megvilágosodásban lehet részed, vagy mélyrehatóan felfedezheted az érzelmeidet.

A múltbeli tapasztalataidra és bölcsességedre támaszkodva hitelesebb és erőteljesebb döntéseket hozhatsz a karriereddel és az életeddel kapcsolatban. Erős a vágyad a hosszú távú javulásra, és erőteljes bolygói támogatásban részesülsz ahhoz, hogy ezeket a törekvéseidet valósággá váltsd. Úgy tűnik, hogy a megfelelő erőforrásokat vagy embereket vonzod az életedbe.

Alapvető fontosságú, hogy azonosítsd és kiiktasd azokat az elemeket, amelyek bizonytalanságot vagy bűntudatot keltenek, és ez a feltárás most nagyon is megtörténhet. Ez a tökéletes alkalom arra, hogy az átszervezésre, az újjáépítésre, a kutatásra és az ötletek és projektek újrahasznosítására összpontosítson. A befejezetlen feladatok formájában jelentkező „mentális rendetlenség” akadályozhatja a tisztánlátást és a fókuszálást. Szerencsére kiváló helyzetben vagy ahhoz, hogy mind anyagi, mind lelki téren rendet tegyél.

Ezt már olvastad?
A mai spirituális üzenet a csillagjegyednek! 2023. december 5.
X