Ikrek

Kedves Ikrek, a mai nap energiái szelíd ambíciót hordoznak. Olyan kihívásokkal találhatod magad szemben, vagy olyan problémákat oldhatsz meg, amelyek elől általában visszariadsz. A javulásra való elszántságod most erősebb, fokozott bátorságról és proaktivitásról tesz tanúbizonyságot. Lehet, hogy mélyebb megértésre teszel szert azzal kapcsolatban, hogyan oszd meg a hatalmat egy kapcsolatban, vagy felismered az együttműködés és az erőforrások mással való egyesítésének előnyeit.

Egy kapcsolatodban nyereségre tehetsz szert, vagy értékes információkat fedezhetsz fel egy múltbeli vonzalomról vagy kapcsolatról, amelyek a jelenben is hasznosak lehetnek. Mivel a Mars aktiválja a munka és az egészségügy területét, és pozitív aspektust alkot az erőteljes Plútóval, ma különösen hatékony és produktív leszel. Hajlamot érezhetsz arra, hogy átszervezz vagy átalakíts egy projektet, kíváncsi szellemedről és a problémák megoldására és a rejtélyek megfejtésére való hajlandóságodról teszel tanúbizonyságot.

Ezt már olvastad?
Keddi horoszkóp, December 5., A mai nap az átértékelésről szól

A tökéletlenségek és következetlenségek, amelyeket más napokon talán elnéztél volna, most jelentőséggel bírnak, és a legapróbb részletekre is összpontosítasz, hogy értelmet nyerjenek. Jó alkalom lehet arra, hogy konzultálj egy egészségügyi szakemberrel, vagy elmélyedj az elképzeléseidben. Kevésbé vonakodsz majd szembesülni a kényelmetlen igazságokkal. Ez egy alkalmas pillanat arra, hogy felismerd, szükséged van arra, hogy több beteljesülést nyerj a kapcsolataidból, projektjeidből és tevékenységeidből, és tegyél ennek érdekében megvalósítható lépéseket.

X