Oroszlán

Kedves Oroszlán, a kapcsolatok ma szenvedélyes intenzitással lángolnak fel. Az igazság sarkalatos pillanataival találhatja magát szemben, vagy úgy érezheti, hogy készen áll összetett témák feldolgozására. A kitartásod figyelemre méltó, ha mégsem, ez a nap minden okot megad arra, hogy megerősítsd a rugalmasságodat és javítsd az általános közérzetedet.

Alkalmas időszak arra, hogy összekapcsolódj a munkával, az egészséggel és a családi élettel kapcsolatos legmélyebb törekvéseiddel és vágyaiddal. Szakmai vagy egészségügyi törekvéseidben hatalmas innovációs potenciál rejlik, és egy igazi szenvedély felfedezése karnyújtásnyira van. Fokozott büszkeséget érez munkája, elkötelezettsége, szolgálata, családi élete és wellness-céljai megvalósítása iránt.

Alkotóereje felerősödik, lehetővé téve, hogy figyelmét arra összpontosítsa, ami valóban számít, és szívét beleöntse annak elérésébe. Ez az időszak lehetőséget kínál mélyebb önismeretre és fokozott tudatosságra, ami többek között okosabb munkamódszereket, jobb családi kapcsolatokat vagy fokozott jólétet eredményez az életedben.

Ezt már olvastad?
Szerelmi horoszkóp Keddre, December 5., Konstruktív nap elé nézel a szerelem téren
X