Szűz

Kedves Szűz, most értelmes kapcsolatok alakulnak ki, és készen állhatsz arra, hogy olyan feladatokat is elvállalj, amelyeket korábban delegáltál. Meggyőző képességeid és magával ragadó bájod különösen erősek. Fokozott elkötelezettséget, mélységet és összpontosítást hozol életed romantikus vagy kreatív aspektusaiba. Legmélyebb érzelmeid feltárása rendkívül kifizetődő lehet, elősegítheti a gyógyulást és elmélyítheti projektjeidet vagy kapcsolataidat.

A múltban talán nehezen tudtad eldönteni, hogy valóban törődsz-e valamivel, vagy teljesen túlléptél egy helyzeten vagy személyen. Most az újonnan szerzett tisztánlátás erőt ad önnek, és erőt ad. Akár az egyediséged felismeréséről, akár egy romantikus partner figyelmének megragadásáról van szó, a vágyaidat nehéz lesz figyelmen kívül hagyni. Többet fedezel fel ambícióidról és legmélyebb vágyaidról, talán olyan aspektusokat fedezel fel, amelyek túlmutatnak azon, amit valaha is elképzeltél.

Ezt már olvastad?
Szerelmi horoszkóp Keddre, December 5., Konstruktív nap elé nézel a szerelem téren

Katartikus felszabadulás lehetséges, akár szívből jövő beszélgetések, művészi kifejezés, szenvedélyes kapcsolatok vagy egyszerű naplóírás révén. Valószínűleg a közelség érzését tapasztalhatod meg, akár a saját szíveddel, akár egy különleges személlyel. Különösen összpontosíthatsz olyan fejlesztésekre, amelyek nem biztos, hogy azonnali eredményeket hoznak, de amelyekről tudod, hogy hosszú távon végül kifizetődnek.

X