Hol él a filmes Oroszlán a születési horoszkópodban?

Remélem, nem bánod, ha van egy kis d-r-a-m-a! A hónap második fele különösen aktív lesz az asztrológiai változások miatt, amelyek közül az egyik a Mars, a merész, fényes és szenvedélyes bolygó. Erősen ajánlom, hogy kutasd fel, milyen hatással lesz a Mars az Oroszlánban a csillagjegyedre, mert a szíved hamarosan lángra kap. Ha azt hitted, hogy a legutóbbi Mars-tranzit izgalmas volt, akkor várj májusig, mert nagy durranással búcsúzik!

Bármennyire is szeretnék rögtön belevágni és megvitatni a Mars égi személyiségét, amikor átvonul ezen a fix tűzjegyen, nem hagyhatjuk figyelmen kívül az idei első belépésének kiváltó hatásait. Például amikor a Mars május 20-án belép az Oroszlán bátor jegyébe, aktiválja a Plútó retrográd és a Bika jegyében járó Jupiter, valamint a Sors és a Karma északi és déli csomópontja közötti nagy keresztet. Ez a feszült aspektus akkor következik be, amikor az egyes bolygók szemben állnak egymással, és négyzetet alkotnak a másik kettővel, ami négy bolygó között makacs szinergiát eredményez. Ez a ritka együttállás nemcsak a különböző energiák kereszteződését jelenti, hanem egy új út kezdetét is.

Ezt már olvastad?
Június 8. szerencsés nap a szerelemben a következő csillagejgyek számára

Nézd meg a születési horoszkópodban, hogy melyik asztrológiai házhoz tartozik a Bika, az Oroszlán, a Skorpió és a Vízöntő. Ami még fontosabb, ha stagnálást és frusztrációt észlelsz életed ezen területein, állj ellen a késztetésnek, hogy erőltesd az eredményt. Ehelyett gondolkodjon el az energián és/vagy a kihívásokon, amelyekkel szembe kell néznie. Néha szükségünk van arra, hogy egy ideig együtt üljünk valamivel, mielőtt értelmet nyerhetnénk benne. Tipp: a Bika a kényelmet és a biztonságot, az Oroszlán a szenvedélyt és a büszkeséget, a Skorpió a lelked fejlődését, a Vízöntő pedig a világhoz való tartozás érzését képviseli, de elkalandoztam.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X