Vízöntő

Néhány esemény a múltadból visszatér, hogy kísértsen és kihívást jelentsen számodra. Ennek ellenére tele leszel energiával és önbizalommal, és úgy fogod érezni, hogy nincs olyan dolog, amit ne tudnál megtenni. Néha a családodhoz és a szeretteidhez fordulsz támogatásért. Foglalkozz olyan kérdésekkel, amelyekben nem mindig értenek egyet, mivel ez konfliktushoz vezethet. A lényeg, hogy önállóan és körültekintően járj el. A rugalmasság az előre haladásod útja, és tele vagy aktivitással és elszántsággal, hogy elérd a céljaidat.

Legyél őszinte és becsületes önmagaddal szemben. Vannak időszakok, amikor mindannyian úgy érezzük, mintha súlyos melankólia rántana lefelé, és nem tudjuk, hogyan kezeljük. Ez a szomorúság jöhet ok nélkül, de vannak olyan traumatikus élmények is, amelyeken nehéz túllépni, és a múltból származó, kísérő melankóliát nehéz figyelmen kívül hagyni.

Ilyenkor hajlamosak vagyunk a nyomorúságunkban vergődni. Teljesen normális, hogy vannak ilyen napok, amikor a szokásosnál is melankolikusabbnak érezzük magunkat belülről. Szomorúnak lenni kihívást jelentő érzelem, és ez az érzés gyakran ellentmondásos gondolatokból fakad. Ugyanakkor gyakran kezdjük azt hinni, hogy valami baj van velünk, amikor nem felelünk meg az elvárásoknak.

Amikor nem felelünk meg mások velünk szemben támasztott elvárásainak, elkezdjük azt gondolni, hogy valami baj lehet velünk. Miért nem érzi magát boldognak ilyenkor? Ennek oka a múltadban keresendő, amit el kell engedned! Még ha a körülmények másnak is tűnnek, értsd meg, hogy nem baj, ha szomorú vagy. Időbe telhet, amíg megbékélsz a múlttal, és tovább lépsz rajta. Ne ítéld el magad, ha nem mindig felelsz meg az elvárásoknak.

Kos

Nehezen nézel magadba, mert félsz, hogy rég elfeledett emlékeket fedezel fel. Ezek azok az emlékek, amelyek segíthetnek megérteni, hogy mennyire hazudtál magadnak. Ebben a hónapban azonban pontosan ezzel fogsz szembesülni: a múlttal. Rengeteg olyan dolog van, amit meg kell tartanod magadban, és eddig a pontig kiválóan elrejtetted a külvilág elől.

Eltereled az emberek figyelmét magadról, hogy elrejtsd az igazságot arról, ami történik. Mégis, ezek az égető emlékek nem halványulnak el csak azért, mert megtanultál másokat elbűvölni. Amikor egyedül vagy, ez keserű magányba és szomorú emlékekbe fordul. Ez érzelmileg egy káosz, de megtanultad kontrollálni és elnyomni a szomorúságodat, ami jó. Ebben a hónapban azonban a kozmosz teljes erővel, téglalavinaként csap le rád, és minden megváltozik.

Kétségbeesetten próbálod elnyomni a szomorúságot, de nem megy. Ezek az emlékek kitartóak, és végre be kell ismerned és meg kell osztanod az érzelmeidet. Rengeteg aggodalom jár együtt ezekkel az emlékekkel, és ezek rémületet keltenek a szívedben.

Annak ellenére, hogy már jártál itt korábban, és győzedelmeskedtél a félelmeid felett, nem hagyhatod figyelmen kívül vagy utasíthatod el ezt. A kérdés az, hogy miért történik mindez újra? Itt az ideje, hogy hátralépj egy lépést, és elismerd, hogy a melankólia az élet része, de nem szabad, hogy meghatározza, ki vagy, vagy hogyan éled az életed. Nem a szomorúságod határoz meg téged, és még ha a mai nap nehéz is lehet számodra, tudd, hogy nem tart örökké. Maradj nyugodt, és gond nélkül túl fogod élni.

Ikrek

Van egy olyan oldalad, amit nem szívesen engedsz másoknak, hogy gyakran lássanak. Amikor eluralkodik rajtad a szomorúság, szeretsz visszavonulni a szentélyedbe. Ilyenkor nem baj, ha sajnálod magad, azonban emlékeztetned kell magad arra, hogy nem vagy teher senki számára. Tudod, hogy ez időnként előfordul, és ismered, hogyan kell kezelni; ez azonban nem teszi kevésbé nehézzé a lelki gyötrelmet.

Mivel a közelmúltbeli kudarcok továbbra is kísértenek, régi emlékek kezdenek felszínre törni, és ez lelki nyugtalanságot okoz. Bár felismeri a múlt és a jelen közötti különbséget, a szomorúság nem múlik el csak úgy. Tudod azonban, hogy képes vagy kezelni, és hogy ez csak átmeneti. Tudod, hogy még a legsötétebb időszakok is véget érnek végül. Az életben mindannyian tapasztalunk magasságokat és mélypontokat, és a mélypontokat néha nem tölti ki más, mint a színtiszta szomorúság.

Sokféle érzelmet élünk át, és az ilyen napok még nagyobb kihívást jelenthetnek, mint ahogyan azt elképzeltük. De ne feledjétek, hogy ez is elmúlik! Amikor lehangoltnak érzed magad, megnyugtató lehet tudni, hogy nem vagy egyedül. Vannak emberek, akik támogatnak, és akik megértenek.

Adj magadnak elég időt, hogy feldolgozd az érzéseidet és visszanyerd az egyensúlyodat. Nem baj, ha vissza akarsz vonulni, de ne feledd, hogy nem maradsz örökké ilyen hangulatban. Ezt a fázist ugyanúgy le tudod győzni, ahogyan a múltban már le tudtál győzni másokat is. A depresszió valami természetes dolog, amit mindenki átél életének egy bizonyos pontján, de nem szabad, hogy meghatározza, ki vagy. Tartsd szem előtt a jövőt, és ne felejtsd el, hogy a dolgok jobbra fordulnak.

X